string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Resterende tickets Telstar uit op donderdag 09.00 uur in de verkoop.

Dinsdag 23 april 2024 om 15:00

Telstar-uit is de enige wedstrijd deze competitie waarbij er nog tickets in de reguliere verkoop beschikbaar zijn. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf donderdag 25 april 09.00 uur één van de nog beschikbare kaarten kopen in de FC Groningen Ticketshop. Dit is een dag later dan normaal gesproken. Door de populariteit van de wedstrijd en het kleine aantal beschikbare tickets wordt er drukte verwacht in de online Ticketshop.

De Keuken Kampioen Divisie kent nog drie speelrondes waarin alles wordt beslist. FC Groningen doet volop mee voor de eerste twee plekken die recht geven op directe promotie naar de Eredivisie. Aankomende vrijdag wordt de Trots van het Noorden gesteund door een volledig uitverkocht uitvak wanneer FC Groningen op bezoek gaat bij koploper Willem II. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen ontvangt de FC de huidige nummer 2 Roda JC in Euroborg. Op vrijdag 3 mei gaat de ploeg van hoofdtrainer Dick Lukkien op bezoek bij Telstar.

De resterende beschikbare kaarten voor het uitvak in Velsen-Zuid gaan donderdag 25 april om 09.00 uur in de verkoop voor seizoenkaart- en vijfjaarkaarthouders. Een dag later dan volgens de normale planning. Gezien de populariteit van de wedstrijd wordt er donderdag 25 april drukte verwacht in de FC Groningen Ticketshop. Supporters die horen bij de voorrangsgroep kunnen tot en met woensdag 24 april 23.59 uur een ticket kopen. Er zijn twee mogelijkheden om af te reizen. Per bus vanaf Euroborg (€35,- per ticket) of via een pendelbusregeling (€27,- per ticket). Ticketverkoop gaat via: https://tickets.fcgroningen.nl.  

Het thuisduel met Roda JC op vrijdag 10 mei is al weken geheel uitverkocht. Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune die niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid hun plaats aan te bieden via de kaartenmarkt. 

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune.

Voor het thuisduel geldt een clubcardverplichting waarbij één ticket kan worden (bij)gekocht. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht. Het kan zijn dat de kaartenmarkt in de Ticketshop niet beschikbaar is. Op dat moment worden er geen kaarten aangeboden door seizoenkaarthouders.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Van Bergen kopt FC Groningen naar absolute climax

2 dagen geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’

2 dagen geleden

Opleiding: drie teams in actie, één thuisduel