string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Restaurantfunctie weg uit TopsportZorgCentrum.

Donderdag 19 mei 2022 om 16:01

Het restaurant 2 Corpus, gevestigd in het TopsportZorgCentrum op Sportpark Corpus den Hoorn, sluit per 1 juni 2022 de deuren. FC Groningen heeft met eigenaar Tweetal Belevingscatering overeenstemming bereikt om de pacht voor het nog twee jaar doorlopende huurcontract op zich te nemen. Dit was noodzakelijk omdat het exploiteren van het restaurant op deze locatie niet rendabel bleek.

FC Groningen gaat de ruimte multifunctioneel inrichten en onder meer als spelershome en als ontvangstruimte gebruiken op wedstrijddagen van de Opleiding. De restaurantfunctie komt hierdoor per 1 juni 2022 te vervallen.
 
FC Groningen neemt kok Niels Douma over van Tweetal Belevingscatering. Hij gaat de maaltijden verzorgen voor spelers en staf van de eerste selectie en FC Groningen onder-21. Vanaf 1 augustus 2022 zal het voormalige restaurant op werkdagen na 16.00 uur dienst gaan doen als ontvangstruimte rond trainingen voor spelers en ouders/verzorgers uit de Opleiding, net als op wedstrijddagen van de jeugdteams.

Overzicht velden Corpus_wide

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven