string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Remco Balk eerste genomineerde Best Western Strijder van het Jaar.

Donderdag 15 oktober 2020 om 16:00

Remco Balk is de eerste genomineerde in de verkiezing Best Western Strijder van het Jaar. De prestigieuze titel werd in het seizoen 2016/2017 geïntroduceerd. Alle spelers binnen de Opleiding maken kans op deze prijs. Trainer/coaches uit de Opleiding mogen nominaties aandragen waaruit één speler aan het einde van het seizoen wordt gekozen als Best Western Strijder van het Jaar. Er wordt bij de nominaties gekeken naar kernwaarden binnen de Opleiding als; aanpakken, reëel en groei.

IMG_4560

Balk – afkomstig uit Zuidhorn – maakt al acht jaar deel uit van de Opleiding en debuteerde dit seizoen in het eerste elftal. De aanvaller kwam op bezoek bij FC Twente als invaller in het veld en stond een week later in de thuiswedstrijd tegen Ajax in de basis. Balk werd door zijn goal matchwinner in de met 1-0 gewonnen wedstrijd.
 
FC Groningen start vanaf dit seizoen iets nieuws, dat hopelijk gaat uitgroeien tot een traditie. Wanneer een eigen opgeleide speler zijn basisdebuut maakt in de Eredivisie krijgt de amateurclub van de desbetreffende speler – als deze is aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant – een clinic aangeboden in het kader van Trainen als een Prof. Afgelopen maandag overhandigde Balk de cheque aan Martin Lobers van V.V. Zuidhorn. 

BW-PLAZA

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga