string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Racen tegen Hidde Jurjus.

Zondag 10 maart 2024 om 19:00

Teammanager Jos Hooiveld is de vraagbaak voor de eerste selectie. Als voormalig profvoetballer weet Hooiveld als geen ander wat er in de kleedkamer leeft. In de serie JOS vs …. gaat Hooiveld niet alleen de strijd aan met spelers van FC Groningen. Het is voor de teammanager de uitgelezen mogelijkheid om een keer vragen terug te stellen. Jos geeft FC-supporters een kans hun favorieten op een andere manier te leren kennen. In aflevering één is het JOS vs Hidde Jurjus en het belooft direct actie. Deze vierdelige videoserie is mede mogelijk gemaakt door mobiliteitspartner Century Autogroep. 

Het duo gaat racen in een elektrische Carver beschikbaar gesteld Century Autogroep. Er is een uitdagend parcours uitgestippeld. Wie durft het meeste risico te nemen, wie snijdt de bochten precies goed aan en wie komt als snelste over de streep? Tijdens de challenge komt de absolute winnaarsmentaliteit naar boven. Het fanatisme druipt er vanaf, zelfs bij de nuchtere Noorderling Hooiveld en al even nuchtere Achterhoeker Jurjus.

De teammanager en de doelman kijken tijdens de aflevering onder meer ook terug op het eerste half jaar van Jurjus bij de Trots van het Noorden. Een periode waarin de keeper voor de tweede keer vader werd van een dochter, zijn plek onder de lat veroverde en helemaal settelde bij zijn nieuwe club.

Deze videoserie is mede mogelijk gemaakt door mobiliteitspartner Century Autogroep. In de overige drie afleveringen gaat teammanger Jos Hooiveld op pad met verschillende selectiespelers en staat er iedere keer een nieuwe tweestrijd te wachten. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Perspresentatie directeur Van Mosselveld bij FC Groningen

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

1 maand geleden

De Kleuren van… Focko Onnes