string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Publiekstribunes zondag uitverkocht, kaartenmarkt geopend.

Vrijdag 05 april 2024 om 20:12

De drie publiekstribunes zijn zondag voor de wedstrijd tegen NAC Breda volledig uitverkocht. Er vindt dan ook geen reguliere kaartverkoop meer plaats. Op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune is de kaartenmarkt geopend. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen enkel nog een ticket kopen via de kaartenmarkt wanneer ze daar beschikbaar komen.

De support voor FC Groningen in de beslissende fase van het seizoen is gigantisch. De afgelopen twee uitduels waren volledig uitverkocht, voor de komende uitwedstrijd tegen VVV-Venlo is het uitvak vol en ook het thuisduel tegen NAC Breda zondag om 12.15 uur wordt gespeeld in een vol stadion.

Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune die zondag niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid hun kaart aan te bieden via de Kaartenmarkt op de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. Wanneer er plekken beschikbaar komen, kunnen deze door mede-supporters worden gekocht.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen per kaart maximaal drie beschikbaar gekomen tickets aankopen. Supporters die bijvoorbeeld in de reguliere verkoop twee tickets hebben (bij)gekocht, hebben recht om via de kaartenmarkt nog één extra ticket aan te schaffen. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht. De prijs voor het ticket ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune. De clubcardverplichting geldt alleen voor het aankopen van tickets. De clubcard is niet nodig bij het betreden van het stadion. Dit kan alleen met het toegangsticket.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Bergen kopt FC Groningen naar absolute climax

2 dagen geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’

2 dagen geleden

Opleiding: drie teams in actie, één thuisduel