PSV biedt gratis tickets aan FC-supporters

20 augustus 2019 / vandaag

De toegangstickets voor de uitwedstrijd van FC Groningen tegen PSV worden door de Eindhovense club gratis aangeboden aan de supporters van de Trots van het Noorden. Dit betekent dat fans van FC Groningen woensdag 25 september voor een zeer aantrekkelijke prijs kunnen afreizen naar het Philips Stadion. Het duel werd onlangs wegens Europese verplichtingen van de Eindhovenaren verplaatst van zaterdag 24 augustus naar woensdag 25 september. Aanvang is dan 18.30 uur.

(Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen kunnen met vrij vervoer afreizen naar het Philips Stadion. De prijs was 15 euro per ticket. De nieuwe prijs is vastgesteld op 1 euro, in verband met administratiekosten. Fans die reeds online een ticket hadden aangeschaft, krijgen 14 euro teruggestort op hun bankrekening. Supporters die hun kaart in de FanCorner hebben aangeschaft, kunnen zich melden bij diezelfde FanCorner om 14 euro retour te krijgen. De verkoop van losse tickets voor 1 euro loopt tot en met maandag 23 september via deze website en in de FanCorner.
KOOP KAARTEN

FanTour
Uiteraard rijdt er ook een FanTour naar Eindhoven. De prijs van de FanTour is ook gereduceerd. De nieuwe prijs voor busreis+ticket is 23 euro. Eerdere online kopers (zowel via Supportersvereniging als reguliere prijs) krijgen 9 euro teruggestort op hun bankrekening. Fans die de FanTour-kaart in de FanCorner kochten, kunnen zich daar melden voor teruggave. De verkoop voor de FanTour loopt eveneens tot en met maandag 23 september via deze website en in de FanCorner.

Brief
FC Groningen is zich ervan bewust dat woensdagavond om 18.30 uur voor supporters een aanvangstijdstip is waarvoor velen een (deel van de) dag vrij moeten nemen. Daarom heeft de club een brief opgesteld, waarmee fans bij hun werkgever vrij kunnen vragen in ruil voor een uitnodiging voor diezelfde werkgever bij een thuiswedstrijd van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Klik hier (pdf-bestand) om de brief te downloaden. 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws