string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Programma winterstop eerste elftal en Beloften.

Zondag 29 december 2013 om 13:12

Het eerste elftal van FC Groningen werkt vrijdag 3 januari GEEN veldtraining af en gaat een dag later op trainingskamp naar het Spaanse Oliva. Jong FC Groningen neemt deel aan een tweetal ‘Hallenturniere’ in Duitsland en speelt twee oefenduels.

De eerste selectie komt op vrijdag 3 januari bij elkaar, maar zal niet op het trainingsveld verschijnen. Een dag later vertrekt het gezelschap voor een trainingskamp naar het Spaanse Oliva. De eerste selectie verblijft in de periode van zaterdag 4 januari tot en met 11 januari 2014 in het Hotel Oliva Nova Golf. Op zondagmiddag 5 januari om 15.00 uur oefent FC Groningen tegen AA Gent, op vrijdagmiddag 10 januari om 14.30 uur is NAC Breda de tegenstander.
Beloften
Jong FC Groningen neemt in het weekend van 10 en 11 januari deel aan een tweetal ‘Hallenturniere’ in Duitsland. Op vrijdag 10 januari wordt door de ploeg van trainer Paul Raveneau gespeeld bij BV Cloppenburg. Een dag later, zaterdag 11 januari, wordt in Osnabrück gespeeld bij SC Hellern.
Na de terugkeer van de eerste selectie uit Spanje worden twee oefenwedstrijden afgewerkt door de Beloften van FC Groningen. Op dinsdag 14 januari wordt in of rond Groningen gespeeld tegen Jong AZ. Aanvang is 18.30 uur. Op woensdag 22 januari is Jong FC Groningen te gast bij SV Meppen. Aanvang van dat duel is nog onbekend.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen