string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Programma Junior Club Dag!

Maandag 16 april 2012 om 13:37

Aanstaande woensdag, 18 april, wordt de ijshal van sportcentrum Kardinge omgetoverd tot een hal vol plezier en vermaak. Dan vindt namelijk tussen 13.30 en 17.00 uur de Junior Club Dag plaats! Natuurlijk heb jij je al opgegeven om er bij te zijn, maar wat kun je verwachten?

Er zijn springkussens, een stormbaan en een bungee trampoline. Ook wordt er op elk heel uur (14.00/ 15.00/ 16.00 uur) een voetbalshow gegeven door voetbal freestylers van BB Freestyle. Daarna kun jij hun trucs nadoen en kun je om tips vragen.
Voorafgaand aan de voetbalshows worden en coole prijzen verloot onder de aanwezigen. Dus wie weet ga jij naar huis met een tof FC Groningen item!

Ben jij een echte avonturier? Laat dan je rij skills zien in de kinder-kartbaan! En mocht je dat juist helemaal niet leuk vinden, dan kun je misschien je plezier halen door je uit te leven op voetbalattracties.

Ook bestaat er een mogelijkheid om je te laten schminken. Dus laat jij je beschminken met het FC Groningen logo, als piraat of misschien een lief elfje?
Om het feest compleet te maken zijn er clowns aanwezig en natuurlijk mag de leukste mascotte van het land niet ontbreken, Groby!
Wij zien uit naar jullie komst en hebben veel zin in woensdag!Aanmelden kan alleen nog vandaag (maandag 16 april)!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’