string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé.

Vrijdag 29 december 2023 om 08:10

FC-supporters profiteren ook komend jaar van de collectieve zorgpolis van partner Univé. FC Groningen en Univé bieden de supporters de ‘Meer & Beter Bewegen’ zorgpolis. Met de collectieve zorgpolis krijgen deelnemers liefst 10 procent korting op aanvullende verzekeringen die gericht zijn op meer en beter bewegen.

Door 10 procent korting te geven op aanvullende verzekeringen als fysiotherapie, sportmedisch advies, alternatieve bewegingszorg (chiropractor), voedingsadvies, preventie (leefstijlcheck, mindfulness) en wachtlijstbemiddeling, willen beide partijen de toegang tot aanvullende zorg toegankelijker maken en meer mensen in beweging krijgen.

Goed bewegen, goed herstellen
Goed bewegen is beter herstellen. FC Groningen en Univé willen met het aanbieden van de collectieve zorgpolis: Meer & Beter Bewegen positief bijdragen aan een spoedig herstel na bijvoorbeeld een sportblessure. De aanvullende verzekeringen waarvoor de korting geldig is dragen actief bij aan zowel beter bewegen als beter hertstellen. Interesse in de nieuwe collectieve zorgpolis? Klik dan hier.

Maatschappelijk hoofdpartner
Univé is maatschappelijk hoofdpartner van FC Groningen. Hierdoor is de coöperatieve verzekeraar verbonden al alle Meer & Beter Bewegen Programma’s van Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Ook heeft Univé zich verbonden aan de FC Groningen Opleiding en het G-voetbalteam van de FC, Kids United. Samen zetten Univé en FC Groningen de stap naar een beweegrijke toekomst en gaat het de strijd aan met bewegingsarmoede in het verzorgingsgebied van de FC.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’