string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Pre-order nu het nieuwe thuisshirt.

Donderdag 30 juni 2022 om 17:54

Het nieuwe thuisshirt is vanaf nu via een pre-order te bestellen in de vernieuwde webshop van FC Groningen. De shirt werd afgelopen week in samenwerking met Robey Sportswear gepresenteerd. 

FC Groningen stapte vandaag over naar een vernieuwde webshop in samenwerking met Qlic Internet Solutions. Deze webshop moet onder meer het gebruiksgemak voor de FC-supporter verbeteren. Vanwege het integreren van de vernieuwde webshop was de webshop van FC Groningen vandaag niet bereikbaar. De integratie is volbracht waardoor er weer online bestellingen kunnen worden gedaan. Onder meer het nieuwe thuisshirt is in de webshop via pre-order te bestellen. Het verwachte levermoment van het shirt is in de tweede helft van juli. De uiting achterop het shirt van OG Clean Fuels is besteld en het proces in gang gezet. 
 
Het nieuwe thuisshirt werd vorige week door FC Groningen in samenwerking met partner Robey Sportswear gepresenteerd. Het te bestellen tenue is voorzien van de nieuwe sponsoruiting van OG Clean Fuels die vandaag werd gepresenteerd als rugsponsor. Op de wedstrijdshirts van dit seizoen is het vertrouwde ronde clublogo van FC Groningen teruggekeerd. FC Groningen zal binnenkort haar uittenue voor het seizoen 2022/2023 presenteren.
 
Bestel het thuisshirt via een pre-order

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord