string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Prachtig 50-diner aan de rand van het hoofdveld.

Vrijdag 27 mei 2022 om 17:00

Vijftig FC-supporters en een zestal FC-prominenten genoten afgelopen woensdagavond in Euroborg van een bijzonder 50-diner. Ter ere van het 50-jarig jubileum van FC Groningen had de club in samenwerking met partner TOTO vijftig FC-supporters uitgenodigd voor een heerlijk en gezellig diner aan de rand van het hoofdveld in Euroborg. De supporters kenden elkaar niet, FC Groningen is wat deze groep genodigden met elkaar verbindt. Het werd een speciale avond op een bijzondere locatie in een prachtige ambiance. 

JW2022102310900

De uitgenodigde FC-supporters werden in Euroborg met alle egards ontvangen. Via een rode loper werd het gezelschap door de spelerstunnel naar een prachtig ingedekte lange tafel geleid. Een unieke ervaring voor vele gasten die konden genieten van een meergangen diner verzorgd door de collega's van FC Groningen Horeca en bereidt in samenwerking met foodpartner Vermaat.
 
Het VIP-diner ter ere van het 50-jarig jubileum van de Trots van het Noorden is mede mogelijk gemaakt door partner TOTO. Naast de supporters was ook een zestal FC-prominenten uitgenodigd door de club. Oud-spelers Ronald Steenge, Henk de Haan, Kurt Elshot, Walter Waalderbos en Gibril Sankoh en voormalig teammanager Theo Huizinga mengden zich in het FC-gezelschap en vertelden verhalen uit hun tijd bij FC Groningen.

Hoewel de groep elkaar niet kende, bleek FC Groningen vanzelfsprekend hetgeen dat de groep verbindt. Boeiende gesprekken over de club, Europese avonturen, heroïsche wedstrijden, supportersverhalen en anekdotes over tal van spelers gingen over tafel. Aan het eind van een mooie avond kreeg iedere gast een FC-presentje mee naar huis.
 
FC Groningen kijkt terug op een geslaagd evenement ter ere van haar 50-jarig jubileum. Een sfeerimpressie is te vinden via onderstaande videoplayer.   

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven