string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Postema Koning van de Wedstrijd na duel met Willem II.

Maandag 28 augustus 2023 om 13:49

Romano Postema werd afgelopen zondag door de FC-supporters verkozen tot Koning van de Wedstrijd. Door de verkiezing gaat de spits aan de leiding in het algemeen klassement voor Speler van het Jaar. Postema is na Fofin Turay – tegen Jong Ajax – en Radinio Balker – tegen Jong Utrecht – de derde Koning van de Wedstrijd dit seizoen.

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Ook tijdens uitwedstrijden kunnen supporters stemmen. Wanneer er op vrijdagen of in het weekend een uitwedstrijd wordt gespeeld, loopt de periode om te stemmen tot maandag 10.00 uur. Bij wedstrijden op maandag, loopt deze periode tot dinsdag 10.00 uur.  

Uitslag Willem II-thuis.

  1. Romano Postema
  2.  Noam Emeran
  3.  Isak Määttä

Algemeen klassement.

  1. Romano Postema    6 punten
  2. Fofin Turay              3 punten
  3. Radinio Balker         3 punten
  4. Isak Määttä              3 punten
  5. Noam Emeran          2 punten
  6. Marco Rente             1 punt

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 dag geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000