string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Perspresentatie directeur Van Mosselveld bij FC Groningen.

Maandag 01 juli 2024 om 15:37

FC Groningen heeft maandag 1 juli Frank van Mosselveld gepresenteerd in Euroborg. De presentatie van de nieuwe algemeen directeur van de Trots van het Noorden was ten overstaan van de media, een afvaardiging van de officiële supportersgeledingen, partner- en sponsorrelaties, overige stakeholders en genodigden. De eerste officiële kennismaking met de nieuwe bestuurder van FC Groningen was live te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen en is hier terug te kijken.

In april van dit jaar maakte FC Groningen bekend dat Van Mosselveld de komende vijf seizoenen, tot medio 2029, de opvolger zal zijn van vertrekkend algemeen directeur Wouter Gudde. Aangezien Van Mosselveld tot het einde van het afgelopen seizoen nog de algehele leiding had bij RKC Waalwijk, diende er naar een passend moment gezocht te worden voor de presentatie van de nieuwe algemeen directeur in Euroborg.

Dat werd op de eerste officiële werkdag van Van Mosselveld in Groningen, op maandag 1 juli 2024. De 40-jarige nieuwe algemeen directeur bezegelde zijn overeenkomst met de Trots van het Noorden met een handtekening. Bij zijn presentatie ging Van Mosselveld onder meer in op zijn keuze voor FC Groningen.

“Ik ben blij en trots dat ik hier zit. Vanaf de eerste gesprekken is het gevoel bij deze club goed. FC Groningen is een club van het volk en dat past bij mij. De supporters kunnen hier echt als twaalfde man fungeren. Ik heb dat zelf ook ervaren als speler en dat is de kracht en wisselwerking die we met elkaar moeten hebben. Ik sta graag tussen de mensen en heb heel veel zin om met elkaar deze mooie club verder uit te bouwen.”

Bekijk via onderstaande videoplayer de presentatie van Frank van Mosselveld terug.

Gerelateerd nieuws.

10:45
7 dagen geleden

Check-In Delden: Hoteltour

03:40
1 week geleden

Check-In Delden: Fit worden

04:22
1 week geleden

Doelpuntrijk duel in Delden (Samenvatting)