string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Persconferentie online live te volgen via fcgroningen.tv’.

Dinsdag 20 juni 2017 om 14:28

In de 635ste nieuwsbrief namens directie en management van FC Groningen gaat algemeen directeur Hans Nijland onder meer in op de persconferentie van vanmiddag, kondigt hij een oefenwedstrijd aan tegen het Spaanse Granada en benoemt hij de betrokkenheid van de Supportersvereniging FC Groningen en de Rolly-side bij het nabellen van seizoenkaarthouders.

“We zitten nu (dinsdagmiddag – red.) vlak voor een persconferentie, waarvan we de details nog niet prijs willen geven. Wat we kunnen zeggen is dat we om 16.30 uur de nieuwe technisch manager van FC Groningen zullen presenteren, dus de opvolger van Peter Jeltema. Iedereen die belangstelling heeft voor deze persconferentie kan de bijeenkomst live volgen via ons online tv-kanaal: https://fcgroningen.tv.”
 
Nieuwe oefenwedstrijd in stadion
“Zoals ongetwijfeld bekend, kregen wij vorige week te horen dat onze geplande oefenwedstrijd tegen Everton helaas geen doorgang kon vinden. Daarop zijn wij voor onze technische staf en onze supporters met man en macht op zoek gegaan naar een alternatief. Dit was geen eenvoudige klus, aangezien bijna alle clubs logischerwijs de voorbereiding op het nieuwe seizoen al grotendeels rond hebben.”
 
“Niettemin zijn we er alsnog in geslaagd een oefenwedstrijd in te plannen in het Noordlease Stadion op zaterdag 22 juli. Om 17.00 uur trappen we dan af tegen de uit de Primera Division gedegradeerde Spaanse club Granada CF. Wij realiseren ons heel goed dat deze wedstrijd van een ander kaliber is dan het Everton van de gebroeders Koeman, maar wij wilden er alles aan doen de belofte aan onze supporters na te komen van het spelen van een oefenwedstrijd in ons stadion. Voor het oefenduel met Granada hebben onze seizoenkaarthouders vrij toegang.”
 
FC Emmen
“Eerder konden wij al melden dat wij in het Gjaltema Stadion aan de Langeleegte in Veendam een oefenwedstrijd spelen tegen FC Emmen. Dit duel – met onze voormalige assistent-trainer Dick Lukkien en voormalige accountmanager en nieuw FC Emmen-directielid Ben Haverkort – wordt gespeeld op zaterdag 29 juli. De aftrap in Veendam is om 16.00 uur.”
 
Voorbereiding
“Wij spelen in de aanloop naar het seizoen 2017/2018 in totaal acht oefenwedstrijden, waarvan de eerste drie tegen amateurploegen. Woensdag 5 juli wordt traditioneel afgetrapt tegen RWE Eemsmond. Deze editie vindt plaats bij Warffum en begint om 19.00 uur. De eerste selectie van FC Groningen begint het nieuwe seizoen op zaterdag 1 juli, traditiegetrouw op Sportpark de Koepel in Haren. Deze training is de eerste kennismaking met de nieuwe selectie en begint om 15.00 uur.”
 
Betrokkenheid
“Het is mooi en goed om te zien dat steeds meer mensen zich inspannen om ons stadion in het nieuwe seizoen goed gevuld te krijgen. De seizoenkaartverkoop is in volle gang en wij spannen ons voortdurend in om zoveel mogelijk supporters achter ons te scharen met een vaste plek in het stadion. Wij zijn dan ook heel blij met het aanbod van de Supportersvereniging FC Groningen en de Rolly-side om morgenavond (woensdag – red.) te helpen bij het nabellen van seizoenkaarthouders. Dit doen wij om te weten of we ook komend seizoen op de huidige seizoenkaarthouders, die nog niet hebben verlengd, mogen rekenen of om te horen waarom zij hun seizoenkaart nog niet verlengd hebben. Het tekent de grote betrokkenheid bij de club, dat de Supportersvereniging en de Rolly-side hebben aangeboden ons daarbij te helpen.”
 
TKP Ereterras
“We besluiten deze nieuwsbrief met de mededeling dat we vanaf het nieuwe seizoen een nieuwe naamgever hebben voor ons ereterras. Sponsorrelatie TKP Pensioen zal voor de komende seizoenen de naamgever zijn van het ‘TKP Ereterras’. TKP heeft zo’n 700 medewerkers en zorgt vanuit Groningen voor de pensioenadministratie van zo’n 3,1 miljoen Nederlanders.”
 
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren