string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Pepi laatste Man of the Match van 2022.

Maandag 14 november 2022 om 08:57

Ricardo Pepi is zondagmiddag na het duel met Fortuna Sittard uitgeroepen tot de laatste Man of the Match van 2022. De spits kreeg van FC-supporters meer stemmen dan collega-aanvaller Florian Kruger en verdediger Neraysho Kasanwirjo. Keeper Michael Verrips gaat als lijstaanvoerder de winterstop in, de Amerikaanse spits staat tweede.

20221113FCGRONINGENFORTUNA060

Spelers kunnen bij een uitverkiezing tot Man of the Match punten verdienen. Aan het einde van het seizoen wordt de speler met de meeste punten uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Wie wordt de opvolger van Jørgen Strand Larsen? De spits werd vorig jaar verkozen tot Speler van het Jaar. 

Puntentelling 
De Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Thuis- en uitwedstrijden
De Man of the Match bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm

Uitslag Fortuna Sittard-thuis 
1. Ricardo Pepi 3 punten 
2. Florian Krüger 2 punten 
3. Neraysho Kasanwirjo 1 punt   
 
Algemeen klassement na 14 speelronden.
1. Michael Verrips 13 punten 
2. Ricardo Pepi 11 punten
3. Radinio Balker 9 punten
4. Peter Leeuwenburgh 7 punten
4. Mike te Wierik 7 punten 
6. Luciano Valente 5 punten
6. Florian Krüger 5 punten 
6. Cyril Ngonge 5 punten
9 Tomas Suslov 4 punten   
9. Isak Määttä 4 punten
11. Laros Duarte  3 punten 
11. Jan de Boer 3 punten  
14. Neraysho Kasanwirjo 1 punt
14. Ragnar Oratmangoen 1 punt  
14. Ramon Pascal Lundqvist 1 punt
14. Liam van Gelderen 1 punt.

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven