string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Pendelbussen vrijdag vanaf 18.00 uur richting Euroborg.

Donderdag 09 mei 2024 om 11:57

FC Groningen speelt vrijdag in een stijf uitverkocht Euroborg de promotiekraker tegen Roda JC. Eén van de twee ploegen mag zich vrijdagavond weer Eredivisionist noemen. FC Groningen moet winnen van de directe concurrent om te promoveren. De aftrap is om 20.00 uur, kom op tijd richting Euroborg, want het wordt druk op de weg en rond het stadion. De pendelbussen vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden al vanaf 18.00 uur.

Stadjers en supporters uit de dropen vlakbij Groningen wordt geadviseerd – wanneer mogelijk – zoveel mogelijk op de fiets naar Euroborg te komen. Fietsen kunnen rondom het stadion gratis worden gestald in één van de beschikbare stallingen.

Supporters die van verder moeten komen, kunnen gebruikmaken van de pendelbussen van Drenthe Tours. Deze rijden vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk direct naar Euroborg zonder tussenstop. Partner Drenthe Tours zet vrijdag extra bussen in en rijdt deze keer al vanaf 18.00 uur naar het stadion. De laatste bus vertrekt twintig mintuten voor de start van het duel. Een retour bedraagt €4,-.

Bij winst van FC Groningen zullen de bussen langer doorrijden na afloop van de wedstrijd zodat supporters de festiviteiten op het veld kunnen bijwonen. Bij gelijkspel of verlies zullen de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal vanaf Euroborg vertrekken naar de P&R-locaties.

Supporters die met de auto naar Euroborg komen dienen rekening te houden met wegwerkzaamheden. Meer informatie hierover en over Operatie Ring Zuid is te vinden op www.groningenbereikbaar.nl. Houd daarnaast ook rekening met drukte op alle toegangswegen richting het stadion.   

Gezien de grote hoeveelheid aan gereserveerde parkeerplekken op P2 MyOffice zal er zaterdagavond bij de parkeerplaats zelf geen ticket kunnen worden gekocht. De laatst beschikbare parkeerplekken kunnen alleen online worden gekocht via https://tickets.fcgroningen.nl. Ga in de ticketshop naar het kopje ‘Vervoer & Parkeren’.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 dagen geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

3 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000