string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Peersman Koning van de Wedstrijd na ADO-thuis.

Maandag 18 september 2023 om 11:24

Marvin Peersman werd afgelopen vrijdag door de 20.800 supporters in Euroborg uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd. De verdediger kreeg veruit de meeste stemmen gevolgd door middenvelder Johan Hove en keeper Michael Verrips.

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Ook tijdens uitwedstrijden kunnen supporters stemmen. Wanneer er op vrijdagen of in het weekend een uitwedstrijd wordt gespeeld, loopt de periode om te stemmen tot maandag 10.00 uur. Bij wedstrijden op maandag, loopt deze periode tot dinsdag 10.00 uur.  

Uitslag ADO Den Haag-thuis

 1. Marvin Peersman
 2.  Johan Hove
 3.  Michael Verrips

Algemeen klassement.

 1. Romano Postema    6 punten
 2. Fofin Turay              4 punten
 3. Noam Emeran         4 punten
 4. Radinio Balker         3 punten
 5. Kevin van Veen 3 punten
 6. Marvin Peersman 3 punten
 7. Isak Määttä             3 punten
 8. Johan Hove 2 punten
 9. Marco Rente           1 punt
 10. Michael Verrips 1 punt

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht