string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Padt, Drost, Warmerdam, Faber en onder-23 in laatste FCG TV.

Vrijdag 19 mei 2017 om 09:15

In de laatste aflevering van FC Groningen TV van dit seizoen op FOX Sports is er aandacht voor de play-off duels tegen AZ. Daarnaast is FCG TV bij de perspresentatie van Django Warmerdam en bij de laatste wedstrijd van FC Groningen onder-23 van dit seizoen.

Het was al een tijdje bekend dat Django Warmerdam vanaf volgend seizoen bij FC Groningen speelt, maar er was nog geen mogelijkheid geweest om hem officieel te presenteren. Donderdagmiddag was het wel mogelijk en dus sprak FCG TV met Warmerdam en met manager technische zaken Peter Jeltema over de overgang van de linksback naar de FC.
 
Afgelopen zaterdag speelde FC Groningen onder-23 het laatste duel van het seizoen. Omdat het de laatste wedstrijd was werd het duel tegen het hoog geklasseerde FC Lisse afgewerkt in het Noordlease Stadion. FC Groningen onder 23 won met 1-0 en hield zo FC Lisse van het kampioenschap in de derde divisie zaterdag af. FCG TV was bij het duel en sprak na afloop met aanvoerder Keziah Veendorp, doelpuntenmaker Michael Breij, Gerald Postma en trainer Alfons Arts.
 
Woensdagavond verloor FC Groningen de thuiswedstrijd tegen AZ voor de play-offs om Europees voetbal met 4-1. FCG TV kijkt terug op dat duel en vooruit naar de return van komende zaterdag in Alkmaar. Trainer Ernest Faber, aanvoerder Sergio Padt en Jesper Drost weten dat het een moeilijke opgave wordt om nog de finale te halen, maar houden geloof in een goede afloop.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en om 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 14.05 uur en 18.10 uur op kanaal 3.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen