string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Oud-FC Groningen in actie tegen Gasselternijveen en Stadspark.

Donderdag 25 mei 2023 om 10:49

‘Oud-FC Groningen’ komt in de maand juni tweemaal in actie. De selectie onder leiding van trainer Joop Gall vol voormalig FC-vedetten speelt op vrijdag 2 juni om 19.00 uur tegen ‘Oud-v.v. Gasselternijveen’. Een week later op zaterdag 10 juni om 17.30 uur speelt ‘Oud-FC’ tegen SC Stadspark in de stad Groningen.

De selectie van ‘Oud-FC Groningen’ bestaat onder anderen uit de oud-spelers Martin Drent, Roy Beukenkamp, Gibril Sankoh, Sergio van Dijk, Kurt Elshot, Sander van Gessel, Henk de Haan, Paul Matthijs, Angelo Cijntje, Antoine van der Linden en velen meer. De selectie wordt gecoacht door trainer Joop Gall. Andere stafleden zijn voormalig teammanager Theo Huizinga en verzorger Henk Hagenauw.

De eerste ontmoeting van Oud-FC Groningen is in het Drentse Gasselternijveen. Ter viering van het 100-jarig bestaan de club wordt op vrijdagavond 2 juni de wedstrijd gespeeld. Eeldenaar en voormalig internationaal toparbiter Roelof Luinge is de leidsman. Op 10 juni komt de ploeg van trainer Joop Gall in actie in het Stadspark in de Stad Groningen. De aftrap is op die vrijdag om 17.30 uur.

Meer informatie over Oud-FC Groningen is te vinden op deze pagina. Hier kunnen clubs ook een wedstrijd aanvragen tegen de FC-helden van vroeger. Oud-FC Groningen vraagt een vergoeding van € 1.500,- welke ten goede komt aan stichting FC Groningen in de Maatschappij. Hiermee dragen spelers bij aan de strijd tegen bewegingsarmoede in onze regio waarvoor de club tal van programma’s organiseert bij scholen, amateurverenigingen, bedrijven en in de wijken.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé