string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Originele vragen en veel gezelligheid bij persconferentie Junior Club.

Maandag 03 februari 2020 om 13:31

Het viertal Bart van Hintum, Daniël van Kaam, Romano Postema en Tapmahoe Sopacua zaten afgelopen donderdag, 30 januari, achter de tafel in het perscentrum van het Hitachi Capital Mobility Stadion voor een wel heel bijzondere persconferentie. Deze keer werden er geen vragen gesteld door echte journalisten, maar door jonge enthousiaste FC Groningen supporters, allemaal lid van de FC Groningen Junior Club. De Junior Club persconferentie was een middag vol originele vragen en veel gezelligheid

De aanwezige leden van de Junior Club, die zich allen voorafgaand hadden opgegeven voor de persconferentie, werden hartelijk ontvangen door Frank Veenhof, medewerker communicatie bij FC Groningen. Hij bereidde de Junior Clubleden voor op deze middag en oefende samen nog eens de vragen. Met een persoonlijke perskaart en pen en papier moest dit toch helemaal goed komen.
 
Vragenvuur
Vol spanning zat iedereen te wachten op de spelers. Onder luid applaus kwamen Romano Postema, Daniël van Kaam, Bart van Hintum en Tapmahoe Sopacua binnen en namen plaats achter de microfoons. Toen kon het vragenvuur echt beginnen.

Tijdens de eerste en tweede ronde mochten de kinderen hun eigen bedachte vragen stellen. Vragen als “Waar kom je vandaan?” “Waar ben je gestart met voetbal?” “Moeten jullie ook vroeg naar bed voor een wedstrijd?” kwamen allemaal voorbij.
 
Uitgebreide antwoorden
Ook voor de spelers was het toch best spannend, want zij wisten niet welke vragen de jonge journalisten gingen stellen. Gelukkig hadden ze overal een uitgebreid antwoord op en waren de aanwezigen tevreden.
 
In de derde ronde had iedereen de smaak te pakken en mochten de spelers onderling stemmen op wie de vraag het meest toepasbaar zou zijn. Hierdoor weten de aanwezigen nu dat Bart de mooiste auto heeft, dat Romano het beste in FIFA is, Tapmahoe het meeste slaapt in de spelersbus en dat Daniël het langst voor de spiegel staat. De vraag wie de meeste scheetjes laat… daar waren de spelers het niet over eens.
 
In de kleedkamer
Na de persconferentie werd deze middag afgesloten in de kleedkamer. Hier kreeg iedereen de kans om een handtekening te scoren en op de foto te gaan met de spelers. Als afsluiter werd er een leuke groepsfoto met de spelers en de jonge journalisten gemaakt. De kinderen zijn veel over de spelers te weten gekomen en kunnen terug kijken op een leuke middag.
 
Wil jij ook handtekeningen en foto’s van alle spelers? Geef je dan op en kom naar de Junior Club Dag op vrijdag 1 mei 2020.

Klik hier om je aan te melden. 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam