string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Optisport nieuwe partner Junior Club.

Vrijdag 14 februari 2020 om 11:30

De FC Groningen Junior Club heeft sinds 1 januari 2020 een nieuwe partner. Optisport, in de provincie Groningen vertegenwoordigd met drie zwembaden, heeft zich verbonden aan de FC Groningen Junior Club. Door de samenwerking krijgen leden van de FC Groningen Junior Club een mooie korting bij de zwembaden en heeft mascotte Groby er twee nieuwe vrienden bij; Zed en Sop.

Zed en Sop zijn de haai en de zeester die leven in de zwembaden van Optisport. Groby heeft ze onlangs in het Hitachi Capital Mobility Stadion ontmoet en het klikte direct fantastisch. Groby is als vriendelijke ijsbeer een groot liefhebber van zwemmen en zal de komende tijd zijn nieuwe vrienden opzoeken in één van de drie Optisport zwembaden in de provincie Groningen. Zed en Sop hebben Groby na hun ontmoeting in het stadion laten weten dat ze vanaf nu fanatiek supporter zijn van FC Groningen.
 
Activiteiten
Als nieuwe partner van de Junior Club hoopt Optisport samen met hun twee mascottes aanwezig te zijn bij diverse activiteiten meer de Junior Club Dag op vrijdag 1 mei 2020 in Martiniplaza en de jaarlijkse Open Dag van FC Groningen, waarvan de datum later wordt vastgesteld. Groby kan niet wachten tot hij zijn nieuwe vrienden weer een keer kan zien.
 
Korting
Leden van de Junior Club krijgen 10% korting op een toegangskaartje bij één van drie zwembaden van Optisport op vertoon van hun Junior Club Clubcard. Kinderen die lid zijn van Optisport maken kans op mooie prijzen van FC Groningen zoals toegangskaartjes voor een wedstrijd of een rondleiding in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De FC Groningen Junior Club is zeer verheugd haar nieuwe partner Optisport en kijkt uit naar een goede samenwerking.
 
De drie zwembaden van Optisport in de provincie Groningen zijn:
Swimming Academy Groningen (Boumaboulevard 527, Groningen)
Zwembad Dubbelslag (De Zwet 60, Delfzijl)
Zwembad Zuidhorn (Atlasstraat 3, Zuidhorn)
 
Voor meer informatie over de zwembaden van Optisport kijk op: www.optisport.nl

IMG_0636

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven