string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Operatie Ring Zuid treft ook Euroborg en Corpus.

Maandag 18 maart 2024 om 17:00

Automobilisten in Groningen dienen vanaf komend weekend tot en met september rekening te houden met ernstige verkeershinder in en rond Groningen. Er wordt die periode aan de weg gewerkt om de nieuwe zuidelijke ringweg te realiseren. Ook bezoekers aan Euroborg of het TopsportZorgCentrum bij Sportpark Corpus den Hoorn kunnen hiervan hinder ondervinden.

Door Operatie Ring Zuid zijn Euroborg en Sportpark Corpus den Hoorn de komende maanden lastiger bereikbaar voor automobilisten dan normaal gesproken. Supporters of zakelijke relaties die afspraken hebben in het stadion of in het TopsportZorgCentrum wordt door ‘Groningen Bereikbaar’ geadviseerd waar mogelijk met het Openbaar Vervoer of op de fiets te komen. Rondom de stad Groningen zijn diverse P+R locaties gevestigd waar mensen hun auto kunnen parkeren om het laatste stuk per bus of trein af te leggen.

De wegwerkzaamheden en de daarbij behorende afsluitingen en omleidingen zijn opgedeeld in vijf fases. Kijk voor vertrek altijd op www.groningenbereikbaar.nl om zoveel mogelijk vervelende verrassingen te voorkomen.

FC Groningen speelt de komende maanden in ieder geval nog drie thuiswedstrijden. NAC Breda is op zondag 7 april te gast in Euroborg. De FC speelt op zaterdag 20 april thuis tegen SC Cambuur en sluit op vrijdag 10 mei de competitie af in eigen huis tegen Roda JC Kerkrade. Op Sportpark Corpus den Hoorn staan wekelijks verschillende thuiswedstrijden van teams uit de FC Groningen Opleiding op het programma.

Gerelateerd nieuws.

02:01
3 dagen geleden

FC Groningen speelt promotiekraker in Tilburg

03:19
1 week geleden

Driepunter tegen Cambuur. Bekijk de nieuwste aflevering van ‘Thuis’

1 week geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’