string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Open Dag in Euroborg: woensdag 5 augustus (16.00 tot 20.00 uur).

Dinsdag 28 juli 2015 om 17:05

Op woensdag 5 augustus wordt in Euroborg de 28ste Open Dag van FC Groningen gehouden. Om 17.00 uur is de officiële spelerspresentatie in het stadion. Om 18.00 uur gevolgd door een wedstrijd van Oud FC Groningen tegen een Supporters Elftal. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in en rond het stadion en zal het nieuwe wedstrijdtenue van de FC in de verkoop gaan. De toegang is gratis.

Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:
16.45 uur: Optreden Niels Span op Hoofdveld
17.00 uur: Spelerspresentatie 2015/2016 door Emiel Venema
18.00 uur: Wedstrijd Oud FC Groningen – Supporters Elftal
18.00 uur – 19.30 uur: spelers op het terrein voor handtekeningen
De selectie van Oud FC Groningen bestaat uit de volgende spelers: Johan Tukker, Hendrikus Huisman, Paul Matthijs, Arjan Blaauw, Bert Mooibroek, Jan Veenhof, Lucien Sahetapy, Walter Waalderbos, Richard Vennema, Herman Dieterman, Anne Mulder, Henk Oosterwold, René van der Duin, Marcel Roode, Adri van Tiggelen, Rinie Jurna, René Eijkelkamp (onder voorbehoud), Marco Koorman (onder voorbehoud), Barend Beltman, Arnold Bos, Jan Slor, Melchior Schoenmakers en Sander van Gessel.
Activiteiten
Voor de hoofdingang van Euroborg zijn te vinden: Horeca en een terras, merchandise zoals de verkoop van de nieuwe wedstrijdtenues, voetbalactiviteiten en bezichtiging van de spelersbus.
Aan de zuidzijde van het stadion is een markt, zijn er energiespelen en eveneens horeca met terras. Aan de oostzijde is het Kidsplein met attracties, zijn er schminkers en opnieuw een terras.
Ook kan er uiteraard een kijkje genomen worden in het stadion door middel van een stadiontour. Het is mogelijk om door het stadion te wandelen langs de diverse businessruimtes, skyboxen, over de tribunes en in het bezoekersvak (Vak QQ).
In de FanCorner vindt de verkoop plaats van het nieuwe thuis- en uittenue, worden seizoenkaarten en 5-jaarkaarten verkocht, zijn ClubCards aan te vragen en is er verkoop voor de aankomende thuis- en uitduels.
Toernooi
In het stadion maak je elk uur kans op VIP-kaarten bij het deelnemen aan het FIFA15-toernooi. Daarnaast kun je op de foto met de KNVB-beker en kunnen tussen 18.00 uur en 19.30 uur handtekeningen worden verzameld van de spelers van de eerste selectie. Om 20.00 uur komt er een einde aan de 28ste Open Dag van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren