string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Open Dag druk bezocht en houdt het droog.

Zondag 24 augustus 2008 om 20:55

De 22ste Open Dag van FC Groningen is zondag bezocht door zo’n vijftienduizend fans, die onder meer voor het eerst de resultaten van de verbouwing met eigen ogen konden zien. Bij de traditionele spelerspresentatie van de eerste ring goed gevuld.

Om elf uur opende het stadion de poorten en konden de duizenden belangstellenden in en rond Euroborg een kijkje nemen. Radio NL verzorgde tijdens de Open Dag een doorlopende uitzending met een DJ vanuit Vak Q in het stadion dat sinds dit seizoen een recordaantal van 22.329 zitplaatsen telt.
Rond het stadion presenteerden diverse sponsors en de geledingen rond de club zich en was ook de truc van Eredivisie Live vertegenwoordigd. Daarnaast was er volop activiteit voor de jeugd en kon van een hapje en een drankje worden genoten op de diverse terrassen rond het stadion.
Om een uur werden de spelers en staf van FC Groningen een voor een voorgesteld door presentator Jan Joost van Gangelen, die om drie uur ook een forum leidde waarin vragen gesteld konden worden aan algemeen directeur Hans Nijland, trainer Ron Jans en aanvoerder Paul Matthijs. Rond vier uur eindigde de Open Dag die gekenmerkt werd door een grote belangstelling en prima weersomstandigheden.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup