string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Op weg naar de Grote Markt… Marcel Hensema.

Zaterdag 12 juni 2021 om 17:00

Marcel Hensema is bekend acteur en heeft in vele succesvolle Nederlandse films en televisieproducties gespeeld. Hoewel woonachtig in Amsterdam is Hensema nog altijd seizoenkaarthouder bij zijn FC Groningen en een echte supporter van de Trots van het Noorden. Het FC Groningen-gevoel zit diep en in Groningen voelt hij zich thuis. 

Marcel Hensema1

Hensema is opgegroeid in Groningen en heeft altijd een bijzondere band gehouden met de stad. “Als je ergens middenin zit, voel je niet hoe bijzonder iets is. Pas als je afstand neemt, besef je het. Dat gevoel heb ik vaak als ik terug kom in Groningen. Mijn liefde voor FC Groningen is heel oud en zit heel diep. Groningen en FC Groningen, het hoort bij thuis.”
 
FC Groningen heeft een missie omschreven in het beleidsplan 2020-2025 Samen naar de Grote Markt. In het hart van de stad Groningen, waar alles samen komt, wil FC Groningen samen met alle supporters, sponsors, vrijwilligers en iedereen die de club een warm hart toedraagt successen vieren. In de serie ‘Op weg naar de Grote Markt’ gaat de club op zoek naar het echte Groningen-gevoel van diverse seizoenkaarthouders. In aflevering 1: acteur Marcel Hensema. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’