string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Op naar een vol Noordlease Stadion voor duel met Feyenoord’.

Dinsdag 21 november 2017 om 14:23

In de 657ste nieuwsbrief namens directie en management van FC Groningen blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de thuisoverwinning van afgelopen zondag op Vitesse, kijkt hij vooruit naar het treffen met regerend landskampioen Feyenoord zaterdagavond in het Noordlease Stadion, benoemt hij de driedaagse investeerdersreis met de deelnemers van het Spelersobligatiefonds naar Liverpool en wijst hij op de supporters-koopavond in de FanCorner.

“Dat konden we wel even goed gebruiken. De 4-2 overwinning op Vitesse, afgelopen zondag, kwam als geroepen. Alles en iedereen met een groen-wit hart snakte naar een overwinning en die kwam er. En hoe?! Na een tamme eerste helft ontvlamde de wedstrijd na rust en scoorden we – met wat hulp van Vitesse – maar liefst vier keer. Spelers blij, staf tevreden, supporters op de banken. Zo zien wij een voetbalmiddag in het Noordlease Stadion graag!”
 
Op herhaling
“We krijgen komende zaterdag al de kans op herhaling te gaan voor een goed resultaat en een spektakelstuk. Dan komt Feyenoord naar Groningen. Traditioneel één van de mooiste thuiswedstrijden van het seizoen. De aftrap in het Noordlease Stadion is om 19.45 uur. De regerend landskampioen heeft eveneens geen gemakkelijk seizoen en met het vertrouwen dat wij zelf tegen Vitesse hebben opgedaan, willen we Feyenoord een moeilijke avond gaan bezorgen.”
 
“Dat hopen we te doen in een vol Noordlease Stadion. Voor de aanschaf van kaarten bij de wedstrijd tegen Feyenoord geldt een clubcard-verplichting. Er kunnen maximaal vier kaarten per seizoenkaart of clubcard worden besteld. Dit kan eenvoudig online via deze website. De businesskaarten voor het thuisduel met Feyenoord zijn inmiddels allemaal al verkocht, we hopen dit zaterdag ook te kunnen zeggen voor wat betreft het publieke segment.”
 
Vervoer
“In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen zondag, is het Noordlease Stadion zaterdagavond voor de wedstrijd tegen Feyenoord een stuk beter bereikbaar. Zo rijden de treinen naar station Europapark weer vanuit Hoogeveen en Veendam. Ook kunnen supporters met een geldige toegangskaart voor de wedstrijd gratis gebruik maken van QBuzz vervoer in de Stad, inclusief twee extra buslijnen richting het Noordlease Stadion. Dit is een mooie nieuwe extra service voor onze supporters, waarover hier op deze website meer te lezen is.”
 
“Daarnaast zijn de pendelbusdiensten van en naar P+R Hoogkerk en Haren gewoon operationeel. Rondom het stadion moet in verband met de werkzaamheden aan de Ring Zuid de komende periode echter wel blijvend rekening worden gehouden met oponthoud. Dus ons advies is en blijft om voor thuiswedstrijden van FC Groningen op tijd van huis te gaan. Alle actuele verkeerinformatie is te vinden op www.groningenbereikbaar.nl.”
 
Supporters-koopavond
“Met de feestdagen voor de deur heeft de FanCorner van FC Groningen morgenavond (woensdag 22 november – red.) een supporters-koopavond waarbij op alle artikelen een korting geldt van 20 procent! De FanCorner is – zoals elke werkdag en ook op zaterdag – om 10.00 uur open. De supporters-koopavond is van 17.00 uur tot 20.00 uur. Online geldt deze korting in de webshop morgen van 17.00 uur tot middernacht.”
 
Investeerdersreis
“Van woensdag tot en met vrijdag maken wij met de deelnemers van het Spelersobligatiefonds onze jaarlijkse investeerdersreis. Dit keer gaan we naar Liverpool, waar we donderdagavond Hans Hateboer aan het werk hopen te zien. De huidige ploeg van de voormalige verdediger van FC Groningen, Atalanta uit Bergamo, speelt in het kader van de Europa League het groepsduel met Everton, waar we helaas de gebroeders Koeman niet meer treffen. We vliegen met ons gezelschap op en neer naar Liverpool vanaf Groningen Airport Eelde.”
 
Opleiding
“Binnen de opleiding staat er een ‘herstelweek’ op het programma. Dit betekent dat er iets minder getraind wordt en de spelers worden aangespoord om zo goed mogelijk te herstellen. Denk daarbij aan extra rust door goed te slapen, goede voeding en extra verzorging bij de medische staf. Tevens biedt de herstelweek de gelegenheid om aandacht te besteden aan een aantal belangrijke thema’s zoals het combineren van studie met voetbal, concentratie en het samenwerken als team. Daarnaast kunnen de voorgaande weken worden geëvalueerd.”

“Tot slot: woensdagmiddag 29 november is het jaarlijkse Sinterklaasfeest in het Noordlease Stadion. Het feest is voor alle leden van de Junior Club van 0 tot en met 6 jaar. Deze activiteit wordt exclusief voor Junior Clubleden aangeboden. Lid worden kan via de feestdagen-actie voor 10 euro. Kijk voor meer informatie op www.fcgroningenjuniorclub.nl.”
 
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’