string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ook drukte tijdens tweede dag ruilweek.

Dinsdag 29 mei 2012 om 12:01

Dinsdagochtend om 10.00 uur is de ruilperiode voor seizoenkaarthouders van FC Groningen gestart. Ook op de tweede dag (woensdag) zijn er weer volop plaatswisselingen geweest. De ruilweek is populair nu er relatief meer vrije plaatsen in Euroborg beschikbaar zijn. Er wordt geadviseerd telefonisch contact op te nemen of langs te komen in de Fanshop.

Op de Tonny van Leeuwen Tribune, Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune zijn er meer dan in andere jaren plaatsen beschikbaar gekomen, doordat een deel van de supporters hun seizoenkaart niet heeft verlengd. Dit betreft zowel enkele stoelen in een vak als meerdere stoelen naast elkaar. Uiteraard kan FC Groningen vooraf geen inschatting geven of een ruilingverzoek gehonoreerd kan worden. Dit is afhankelijk van de wensen en de voorkeuren van andere supporters.
Sinds dinsdagochtend 29 mei om 10.00 uur kunnen fans bij de Supportersbalie in Euroborg of telefonisch via (050) -587 87 87 (Optie 1, Supporterszaken) een andere plek aanvragen. Tot en met vrijdag 1 juni kunnen belangstellenden dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur contact met ons opnemen of eventueel langskomen in de Fanshop in Euroborg.
Wanneer u langskomt bij Euroborg of telefonisch contact met ons opneemt, zorg dan dat u alle relevante informatie paraat heeft, zoals de relatienummer(s), namen en huidige vak/rij/stoelnummers van de supporters die samen met u van plaats willen veranderen. Indien u langskomt bij Euroborg, dient het nog resterende openstaande bedrag ter plaatse te worden voldaan (contant of per PIN).

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren