string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ook de eerste thuiswedstrijd winst!

Maandag 12 augustus 2013 om 16:17

Vorige week speelde FC Groningen haar eerste competitiewedstrijd tegen N.E.C. en werden er drie punten binnen gehaald. Gisteren kwamen daar nog eens drie punten bij door ook de eerste thuiswedstrijd te winnen van FC Utrecht.

Gelijk vanaf de aftrap hing er een geweldige sfeer in het stadion. Die sfeer werd nog beter toen Nick van de Velden na slechts 2 minuten spelen wist te scoren vanuit een strafschop. Deze stand bleef lang staan op het scorebord totdat twintig minuten voor tijd Richairo Zivkovic de eindstand op 2-0 bracht.
Lid van de Green White Bengels (GWB), Pim Wellinghoff, was bij de wedstrijd aanwezig als Junior Reporter en schreef een verslag van de wedstrijd. Deze kun je hier lezen. 
Voorafgaand aan de wedstrijd mochten cliënten van NOVO met de spelers het veld betreden, in de rust waren er GWB leden uitgenodigd voor de Shoot-Out activiteit; deelnemers waren Marnix de Vries, Danny Gast, Robin Stoter en Tristan Salomons. Uiteindelijk heeft Marnix zich geplaatst voor de kwartfinale die later in het seizoen wordt gespeeld.
Foto’s van de wedstrijdactiviteiten zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl/juniorclubfoto.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’