string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ons nieuwe groen-witte thuisshirt.

Woensdag 15 mei 2024 om 09:00

Het groen-wit straalt komend seizoen weer in de Eredivisie. Dit is het nieuwe thuisshirt van FC Groningen. Dit waren onze kleuren in het Oosterpark, dit zijn onze kleuren in Euroborg, dit blijven onze kleuren in de toekomst. Voor altijd de kleuren van FCG. Voor spelers die ooit voor de FC schitterden, voor spelers die vechten voor hun club, voor spelers die dromen van FC Groningen. En voor alle supporters van de Trots van het Noorden.

Het zijn de kleuren waarin vele mooie voetbalcarrières begonnen, de kleuren waarvoor wij strijden, de kleuren waarvan zoveel jonge spelers en supporters dromen. Kleuren die echt iets betekenen. Vol trots draagt iedere FC’er de kleuren van FCG. Het nieuwe thuisshirt heeft de klassieke groene verticale banen en bestaat verder uit de andere clubkleur wit. Op de achterkant richting de nek staat de tekst ‘Groningo’ 

Het shirt is geproduceerd door kledingpartner Robey Sportswear en vanaf nu verkrijgbaar in de FC Groningen webshop of in de FC Groningen Store. Deze is te vinden bij de hoofdingang van Stadion Euroborg en geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

5 dagen geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

6 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000