string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Online FC Groningen Adventkalender: iedere dag kans op prijzen.

Donderdag 01 december 2022 om 08:00

December is begonnen en daarmee de periode waarin mensen officieel gaan aftellen tot Kerst. Vele supporters hebben hun adventkalender met chocolaatjes of kleine cadeautjes vast al in huis. FC Groningen komt speciaal voor FC-supporters met een online FC Groningen Adventkalender. Samen tellen we af richting de feestdagen.

Via de FC Groningen Adventkalender wil de Trots van het Noorden haar supporters graag iedere dag verrassen. Als waardering voor de support en omdat de club de supporters in deze lange winterstop mist. Op www.fcgroningen.nl/adventkalender wordt vanaf vandaag (donderdag 1 december) tot en met zaterdag 24 december iedere dag een digitaal vakje geopend. Achter de vakjes bevinden zich cadeautjes, exclusieve kortingen en leuke spelletjes waarmee supporters zich kunnen kwalificeren voor mooie prijzen. 
 
Iedere dag een nieuw vakje
Ieder dag opent zich vanaf 00.00 uur een nieuw vakje en maakt iedereen die op de dag meespeelt opnieuw kans om te winnen. Dat kan bijvoorbeeld via een rad van fortuin, het pakken van de jackpot van een slotmachine of door het beantwoorden van een quizvraag.
 
Supporters kunnen in de periode van 1 tot en met 24 december iedere dag gratis meespelen. Het is enkel mogelijk om het hokje van de desbetreffende dag te openen, het openen van de vakjes kan niet met terugwerkende kracht. Houd www.fcgroningen.nl/adventkalender dus dagelijks in de gaten en mis geen enkele mogelijkheid om te winnen.
 
Exclusieve prijzen
FC Groningen geeft exclusieve prijzen weg als; fotoshoots, een clinic voor jou en je vrienden, ontmoetingen met spelers, gedragen wedstrijdshirts, andere merchandise items, concertkaarten en nog veel meer.
 
FC Groningen heeft samen met verschillende partners van de club verschillende winacties, activaties en kortingen beschikbaar gesteld voor supporters. Bij het ‘openmaken’ van de vakjes zijn deze acties en bijdrages van onze betrokken partners te verdienen.
 
Samen aftellen
Ga vanaf vandaag 24 dagen lang iedere dag naar www.fcgroningen.nl/adventkalender, doe mee met de actie van de dag en tel samen met FC Groningen af tot Kerst!

MicrosoftTeams-image (160)

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam