string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Onderling respect, maar ook discussie tijdens Dashboard Dilemma’s.

Maandag 01 augustus 2022 om 19:00

Neraysho Kasanwirjo en Cyril Ngonge hebben een goede klik in en buiten het veld. Het tweetal neemt plaats op de autostoelen voor een nieuwe aflevering van Dashboard Dilemma’s. In deze videoserie in samenwerking met Century Autogroep tellen alleen de eerlijke antwoorden en hoewel de twee voetballers het veelvuldig met elkaar eens zijn, levert het ook discussie op. 

Ngonge en Kasanwirjo lieten afgelopen weekend in de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Osasuna maar weer eens zien op het veld een bijzondere connectie te hebben. Kasanwirjo zette de aanval op waaruit Ngonge wist te scoren, terwijl de aanvaller juist de aangever was bij de goal van de verdediger. 

Ngonge Nana

Ook buiten het veld kunnen beide voetballers het goed met elkaar vinden. Dit levert veel grappige momenten op wanneer het dashboard van de auto beschikbaar gesteld door Century Autogroep. Als goede teamgenoten hebben Kasanwirjo en Ngonge respect voor elkaar, maar ook een duidelijke mening over diverse stellingen.
 
Harde keuzes, eerlijke antwoorden en moeilijke beslissingen. Niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s. Bekijk de nieuwste aflevering van de serie in samenwerking met Century Autogroep via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord