string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Oliebollen, kerst en veel lachende gezichten in ‘Thuis’.

Zaterdag 23 december 2023 om 00:39

FC Groningen sloot 2023 vrijdagavond in Euroborg af met een 2-1 overwinning op Jong FC Utrecht. Met de kerstdagen in aantocht werd het supportersplein aan de voorzijde van het stadion omgedoopt tot kerstplein. Ook binnen de deuren van Euroborg was kerst voelbaar en waren er vele blije gezichten. Bekijk het allemaal in de nieuwste aflevering van ‘thuis’.

Medewerkers van FC Groningen bakten speciaal voor deze laatste wedstrijd van het jaar ontelbare oliebollen die gratis werden uitgedeeld aan de supporters. De lekkernijen vonden gretig aftrek, ook buiten het stadion op het supportersplein. Voorafgaand aan de wedstijd was de sfeer uitgelaten en feestelijk.

Met blije gezichten gingen de supporters richting wedstrijd, al waren de koppies bij de spelers strak en geconcentreerd. Zij moesten nog één keer alles geven voordat het winterstop is. Hoewel de FC in de eerste helft ongelukkig op achterstand kwam, bleef de sfeer in het stadion goed en stonden de bijna 19.000 supporters in Euroborg als één blok achter de ploeg. Via goals van Laros Duarte en Romano Postema boog de Trots van het Noorden de wedstrijd in Gronings voordeel.

Bekijk via onderstaande videoplayer de nieuwste en laatste aflevering van 2023 van ‘Thuis’.  

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’

3 dagen geleden

Stem nu voor de Scapino Goal van de Maand april

02:01
1 week geleden

FC Groningen speelt promotiekraker in Tilburg