string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

OG Clean Fuels ook partner meidenvoetbal.

Donderdag 01 september 2022 om 15:00

OG Clean Fuels verbindt zich ook als partner aan het meidenvoetbal bij FC Groningen. Het logo van de huidige hoofdsponsor van de Trots van het Noorden zal op de achterkant van de shirts te zien zijn. Beide partners hebben een contract voor de duur van drie seizoenen getekend. 

FC Groningen start begin volgende week voor het eerst in de clubgeschiedenis met vrouwenvoetbal. De club vindt dat meiden ook moeten kunnen dromen van Euroborg en begint met een eigen Opleiding voor meidenvoetbal. De club start met een trainingsgroep voor speelsters Onder-15 en Onder-13. De groei en ontwikkeling van deze voetbalafdeling moet over vier jaar leiden tot een volwaardige eerste selectie.
 
Dromen najagen
De FC-meiden gaan spelen in een FC Groningen-shirt voorzien van de uitingen van eigen partners. OG Clean Fuels staat het komende seizoen achterop het shirt. “We zijn trots dat we ook partner van de meidenopleiding mogen zijn,” aldus Marcel Borger, algemeen directeur van OG Clean Fuels. “Voetbal is een sport voor iedereen en het is belangrijk dat ieder ambitieus kind zijn of haar dromen kan najagen. Met dit voetbalplan kunnen meiden dromen van Euroborg. OG bouwt graag mee aan die droom en we staan aan de wieg van iets heel moois. We kijken uit naar de start van meidenvoetbal bij FC Groningen.”

220831 - Foto Aankondiging 2

Partner voor iedereen
Manager Partnerships Bastiaan Fehrman is blij, maar niet verrast dat OG Clean Fuels ook achterop het shirt staat bij het meidenvoetbal van FC Groningen. “Deze stap past precies bij OG en tekent hun betrokkenheid bij onze club. OG was vanaf het begin dat we onze ambities met meidenvoetbal vertelden razend enthousiast en heeft zich met deze overeenkomst bewust voor een langere periode aan de plannen verbonden. OG laat met dit partnership – naast het hoofdsponsorschap, de maatschappelijke inzet voor onze stichting en samenwerking met bijvoorbeeld de Supportersvereniging – zien dat het met recht een partner is voor iedereen binnen en buiten onze club.” 
 
Voetbalactiviteiten meidenvoetbal
De geselecteerde meiden in de trainingsgroep Onder15/Onder13 blijven in eerste instantie lid van hun eigen amateurverenigingen en trainen meerdere keren in de week bij FC Groningen. Er is tevens een trainingsgroep voor speelsters Onder-12 die één keer per week extra training krijgt aangeboden bij de FC. Ook zijn er meiden die behoren tot de Voorselectie – de voorloper van beide Opleidingen – en kunnen meiden zich vanzelfsprekend inschrijven voor de FC Groningen Voetbalschool. Er wordt nog geen competitie gespeeld, wel zullen er gedurende het seizoen oefenwedstrijden worden gepland.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’