string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Office Centre nieuwe hoofdsponsor FC Groningen.

Donderdag 27 juni 2019 om 15:22

Office Centre is met ingang van het seizoen 2019/2020 de nieuwe hoofdsponsor van FC Groningen. De specialist in Office Supplies en Office oplossingen voor ondernemers, tekende een overeenkomst voor twee seizoenen met een optie op nog een derde contractjaar. Office Centre neemt op de FC Groningen-shirts de plaats over van softwarebedrijf Payt, dat de afgelopen twee seizoenen succesvol hoofdsponsor was van FC Groningen.

190627EOA9960

Office Centre is een zelfstandige, landelijk opererende onderneming met 39 vestigingen in Nederland, waaronder ook in Groningen en Drachten. Office Centre Groningen is te vinden aan de Kielerbocht 11. Het hoofdkantoor van Office Centre is gevestigd in Almere. Dagelijks staan ruim 550 enthousiaste medewerkers klaar voor ondernemers en ondernemende mensen. Office Centre is dé plek voor Office Supplies en Office oplossingen en heeft als slogan ‘Altijd een goed idee’. Office Centre heeft alles wat ondernemers nodig hebben onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kunnen klanten bij Office Centre terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en IT- en technische ondersteuning.

Of je nu net je KVK-inschrijving hebt geregeld of een familiebedrijf runt van 150 jaar oud, onderneemt aan de keukentafel of vanuit een rugzak: Office Centre heeft voor elke onderneming een ongekend assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën. Office Centre verkoopt niet alleen alle denkbare kantoorbenodigdheden; het streeft er tevens elke dag naar om mensen hun doelen te helpen bereiken. De producten, diensten en oplossingen van Office Centre zijn erop gericht om klanten tijd, geld en moeite te besparen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: hun bedrijven leiden. De oplossingen van Office Centre zijn beschikbaar in de winkels, via business-to-business, partnerships en online via www.officecentre.nl

Robbert Klaver, Commercieel Directeur van FC Groningen is bijzonder content met de komst van Office Centre als nieuwe hoofdsponsor. “We zijn er uitermate trots op dat wij elkaar hebben weten te vinden. Net als FC Groningen is Office Centre een landelijk opererende organisatie met een gezonde ambitie. Daarnaast is Office Centre met vier vestigingen in Noord-Nederland ook goed vertegenwoordigd in ons verzorgingsgebied, hetgeen voor binding zorgt.”

Frans Davelaar, CEO van Office Centre, geeft als reactie: “Voetbal is een fantastische manier om de naamsbekendheid van Office Centre te vergroten. De manier waarop FC Groningen haar ambities wil bereiken past ook bij de identiteit van Office Centre. Office Centre is Trots op deze match.”

Office Centre neemt op de FC Groningen-shirts de plaats over van Payt, dat de afgelopen twee seizoenen succesvol hoofdsponsor was van FC Groningen. Tekenend voor de goede samenwerking is dat Payt verbonden blijft aan de Trots van het Noorden. De naam van het Groningse softwarebedrijf zal in het seizoen 2019/2020 de rugzijde van de groen-witte shirts sieren. 

Klaver benadrukt ook nog eens de eendrachtige samenwerking van de diverse partners in de totale invulling van de beschikbare sponsorposities op het shirt. “Om te beginnen heeft Payt ondanks een optie voor een derde seizoen ruimte gemaakt voor Office Centre en FC Groningen zodoende de ruimte geboden om een nieuwe, meerjarige, overeenkomst met een nieuwe hoofdsponsor aan te gaan. Daarnaast heeft de combinatie van Health-I-Check, VitaalNed en Imagine Run op haar beurt de positie op de rugzijde afgestaan om plaats te maken voor de nieuwe uiting van Payt. Voor het meedenken en meewerken aan deze prachtige oplossing, willen we alle partijen heel hartelijk danken. Dit alles levert 
FC Groningen continuïteit voor wat betreft de inkomsten uit shirtsponsoring in de aankomende seizoenen.”

Alle partijen zijn overeengekomen dat er geen mededelingen worden gedaan over de bedragen die met het partnership zijn gemoeid. 

190627EOB1125

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

4 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord