string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Office Centre gaat internationaal.

Woensdag 18 september 2019 om 08:46

Office Centre heeft in Duitsland 55 winkels overgenomen van het Amerikaanse bedrijf Staples. De hoofdsponsor van FC Groningen, specialist in Office supplies en - oplossingen voor ondernemers, wordt hierdoor in één klap ruim twee keer zo groot.

Door de koop van het Duitse onderdeel van Staples krijgt Office Centre er 55 vestigingen en honderd miljoen euro aan jaaromzet bij. De internationale overname door Office Centre zorgt bij de Nederlandse onderneming voor een omzet van 225 miljoen euro en 1.400 medewerkers.

Hoofdsponsor
Office Centre is sinds dit seizoen de hoofdsponsor van FC Groningen en heeft in Nederland 40 vestigingen, onder meer in Groningen en Drachten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere. Dagelijks staan in Nederland ruim 550 enthousiaste medewerkers klaar voor ondernemers en ondernemende mensen. Office Centre is dé plek voor Office supplies en Office oplossingen en heeft als slogan ‘Altijd een goed idee’. Office Centre heeft alles wat ondernemers nodig hebben onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kunnen klanten bij Office Centre terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en IT- en technische ondersteuning.

Prachtig nieuws
Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen spreekt over prachtig nieuws. “Dit is een grote felicitatie waard aan het adres van de mensen van Office Centre, onder leiding van directeur Frans Davelaar. Wij zijn er trots op een hoofdsponsor te hebben die niet alleen in Nederland succesvol is, maar nu ook internationaal aan de weg timmert. Voor de uitstraling van onze beide merken is dit heel mooi nieuws.”

190627EOA0016

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven