string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nu ook losse parkeerkaarten beschikbaar op P2 MyOffice.

Vrijdag 01 december 2023 om 08:00

FC Groningen speelt komende vrijdag voor het eerst sinds drie weken weer een thuiswedstrijd. Kom je met de auto naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo? Verzeker je dan van een parkeerplaats dichtbij het stadion. Vanaf heden zijn losse parkeerkaarten te koop voor P2 MyOffice. Een parkeerkaart kost €7,50 per stuk per wedstrijd.

Het parkeerterrein van P2 MyOffice werd eerder alleen in abonnementsvorm aangeboden, maar een parkeerkaart is vanaf nu in de losse variant verkrijgbaar. Een parkeerplaats op loopafstand van het stadion is voor €7,50 per wedstrijd te bestellen via de FC Groningen Ticketshop.

Op wedstrijddagen zal er vanaf twee uur voor de aftrap – op vrijdagen is dat doorgaans om 18.00 uur – worden geparkeerd bij P2 MyOffice. De parkeerplaats is te bereiken via de Europaweg, afslag Euroborg, direct rechtsaf, weer rechts langs het gebouw van zorgverzekeraar Menzis. MyOffice P2 is dan aan het einde van de weg aan de linkerkant. Het is momenteel alleen mogelijk om online een parkeerkaart te kopen voor P2 MyOffice via https://tickets.fcgroningen.nl/.

Nog geen wedstrijdkaarten voor deze vrijdag? Tickets voor Euroborg zijn net als een parkeerkaart P2 MyOffice gemakkelijk te bestellen via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. In het bestelproces van wedstrijdtickets, krijgen supporters automatisch de mogelijkheid om een parkeerkaart bij te kopen.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Supportersonderzoek 2023/2024: Geef je mening

5 dagen geleden

Cupkoorts stijgt bij FC-supporter Robert Visscher

1 week geleden

Jurjus Koning van de Wedstrijd na wedstrijd tegen Helmond Sport