string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nog vier dagen tot vrije verkoop seizoenkaarten.

Maandag 27 mei 2013 om 16:48

Komende zaterdagochtend 1 juni om 10.00 uur start in Euroborg de vrije verkoop van seizoenkaarten. Inmiddels hebben al enkele honderden fans een seizoenkaart besteld. Zij kunnen vanaf zaterdagochtend terecht in Euroborg om een plek uit te kiezen.

De ontvangst is komende zaterdag bij Ingang 1 van Euroborg. De bestellingen van supporters worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Voor alle aanwezigen is er gratis koffie of thee aanwezig bij het verkooppunt op de omloop. Uiteraard is ook de Fanshop van FC Groningen geopend.
Vastleggen
Supporters kunnen komende zaterdag 1 juni tussen 10.00 uur en 17.00 uur samen met één van de medewerkers van FC Groningen één of meerdere stoelen vastleggen voor het seizoen 2013/2014. Vanaf maandag 3 juni is de Supportersbalie FC Groningen elke werkdag geopend van 10.00 uur en 17.00 uur voor de verkoop van seizoenkaarten.
De prijzen van seizoenkaarten zijn overigens ongewijzigd ten opzichte van het afgelopen seizoen. Indien FC Groningen in 2014 opnieuw de play-offs bereikt, zal de eerste thuiswedstrijd daarin vrij toegang worden verleend aan seizoenkaarthouders.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’