string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nog geen duidelijkheid over uitduel met N.E.C..

Dinsdag 19 oktober 2021 om 16:14

Na de twee thuisduels in de aankomende anderhalve week – zondag met AZ en volgende week woensdag de bekerwedstrijd tegen Helmond Sport – staat voor FC Groningen op zondag 31 oktober het uitduel met N.E.C. in Nijmegen op het programma. Vanwege het instorten van een deel van de tribune in het uitvak in Stadion de Goffert, is het nog onduidelijk of en waar deze wedstrijd kan worden gespeeld. Momenteel is het stadion van N.E.C. (op het kantoorgedeelte na) niet toegankelijk voor publiek en wordt er een onderzoek ingesteld naar de veiligheid.

Afgelopen zondag begaf een deel van de tribune van het uitvak in Nijmegen het na afloop van de Gelderse derby tussen N.E.C. en Vitesse. Er is een onderzoek gestart naar het ongeluk en de veiligheid in de rest van het stadion. Het eerstvolgende duel gepland in Nijmegen is de uitwedstrijd van FC Groningen op bezoek bij N.E.C.. De wedstrijd staat gepland op zondag 31 oktober aftrap 14.30 uur. De Trots van het Noorden heeft begrepen dat er nog geen duidelijkheid kan worden gegeven over het feit of en waar de wedstrijd wordt gespeeld en of supporters bij het duel zijn toegestaan.
 
Hoewel er op dit moment dus nog geen duidelijkheid kan worden gegeven over de status van deze competitiewedstrijd, blijft de kaartverkoop voor FC-supporters voor het uitduel in Nijmegen nog wel lopen. Zodra bekend wordt of en waar de wedstrijd wordt afgewerkt en of fans in dat geval de mogelijkheid hebben het duel te bezoeken, wordt meer informatie verschaft. FC-supporters die op dat moment al wel een ticket hebben gekocht, maar de wedstrijd niet meer willen of mogen bezoeken, krijgen hun geld terug.
 
Tickets voor de eerstvolgende thuisduels van FC Groningen zijn te koop via de online ticketshop. FC Groningen speelt komende zondag om 20.00 uur thuis tegen AZ. Woensdag 27 oktober komt Helmond Sport op bezoek in Euroborg voor een wedstrijd in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, aftrap 21.00 uur. Op zondag 7 november ontvangt FC Groningen in de Groene Kathedraal RKC Waalwijk. De aftrap van die wedstrijd is om 12.15 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’