string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nieuwjaarsreceptie live te volgen via fcgroningen.tv.

Woensdag 17 januari 2018 om 09:32

FC Groningen houdt vanavond, woensdag 17 januari, een nieuwjaarsreceptie voor haar zakelijke relaties. De bijeenkomst in het Noordlease Stadion is alleen toegankelijk met een persoonlijke uitnodiging op zak. Supporters hoeven echter nauwelijks iets te missen van de avond, want op het online tv-kanaal fcgroningen.tv is het officiële deel live te volgen.

Onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst is namelijk een speciale editie van het praatprogramma ‘de Tafel van Kees, met als presentator Kees Jansma. Normaal wordt dit live-programma tijdens het voetbalseizoen iedere zondagochtend uitgezonden op FOX Sports. Kees Jansma is de vaste presentator. Naast zijn vaste tafelheer Hans Kraay jr. ontvangt Jansma aan zijn tafel per uitzending wisselende gasten.

Kees Jansma

Vaste tafelleden
In Groningen vindt vanavond een speciale editie van ‘de Tafel van Kees’ plaats op locatie. De vaste tafelleden in het Noordlease Stadion zijn vanavond voormalig FC-speler en clubicoon Erwin Koeman en Wim Masker. De sportjournalist uit Groningen volgt niet alleen de verrichtingen van de eerste selectie op de voet, maar kent ook alle ins en outs van de opleiding van de Trots van het Noorden. Masker verblijft tijdens het seizoen bijna hele zaterdagen op Sportpark Corpus den Hoorn om al het jeugdvoetbal en ontwikkelingen daarin te volgen.

Erwin Koeman in Supportershome

FC-vertegenwoordigers
Naast Koeman en Masker zullen afwisselend vertegenwoordigers van FC Groningen aanschuiven aan tafel in de personen van algemeen directeur Hans Nijland, technisch manager Ron Jans en hoofdtrainer Ernest Faber.
 
De Tafel van Kees vanuit Groningen is vanaf 20.00 uur live te volgen via fcgroningen.tv

Setting Tafel van Kees

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven