string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nieuwe sponsorwebsite Hattricks Club.

Dinsdag 17 januari 2017 om 21:30

De Hattrick’s Club, de business club van FC Groningen, heeft een nieuwe website. In samenwerking met Hattrick’s Club lid Site Online is www.hattricksclub.nl gelanceerd, een nieuw digitaal netwerkplatform voor de zakelijke relaties van FC Groningen.

 

Via deze online community kunnen leden van de Hattrick’s Club 24/7 met elkaar in contact komen, zich aanmelden voor activiteiten en foto’s en verslagen van businessevents bekijken. Ook heeft het platform een discussieforum en zijn er diverse mogelijkheden om zakelijk nieuws te plaatsen.

Met de lancering van dit digitale netwerkplatform biedt FC Groningen naast het Hattrick’s Club Profiel een extra online tool voor het onderling verbinden van ondernemers. FC Groningen is van mening dat dergelijke digitale hulpmiddelen een enorme bijdrage kunnen leveren aan het beter in beeld brengen van de netwerkbehoeften en daarin ondersteunend zijn om bij de wedstrijden en overige activiteiten gericht contact te kunnen leggen met collega Hattrick”s Club leden.

Groepen
Binnen dit netwerkplatform zijn diverse ‘groepen’ gecreëerd voor de themalounges, zoals de Boeren-Box, de Vastgoedlounge en de Health i Port. In deze ‘eigen’ omgeving kunnen de aangesloten leden nieuws en informatie vinden en delen, met elkaar in contact komen of gasten voor wedstrijden op elkaar afstemmen.

 

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding