string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nieuwe Fanshop geopend.

Dinsdag 07 juli 2009 om 14:32

In de 237ste nieuwsbrief namens directie en management gaat algemeen directeur Hans Nijland in op de gespeelde en te spelen oefenwedstrijden, meldt hij de opening van de vernieuwde Fanshop en schenkt hij aandacht aan de Open Dag.

“Afgelopen zaterdag hebben we in Tolbert de eerste serieuze krachtmeting van het seizoen gehad. Tegen het Deense Brøndy IF werd het 2-2 en het aardige van die wedstrijd was vooral dat nieuweling Serhat Koç de aandacht op zich wist te vestigen door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen. Deze week staat er slechts één oefenwedstrijd op het programma, vrijdagavond in Harkstede tegen buurman BV Veendam. Dit duel begint om 19.00 uur.”

Kaarten
“Volgende week dinsdag spelen we om 19.00 uur bij Achilles 1894 in Assen een oefenwedstrijd tegen FC Emmen. Voor dit duel zijn kaarten te koop bij drie voorverkoopadressen: de Supportersbalie in Euroborg, Stichting Veiligheidszorg op het NS-Stationsplein te Assen en bij de receptie van het Univé Stadion in Emmen.”

“Op dinsdag 11 augustus wordt in Euroborg de interland Jong Oranje – Jong Engeland gespeeld. Voor dit duel is de voorverkoop gestart via TicketBox, de website www.knvb.nl en onze eigen site. Ook bij het verkooppunt van fanartikelen tijdens onze oefenwedstrijden in de regio zijn kaarten te koop.”

“De Supportersbalie is vanaf volgende week maandag, 20 juli, op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.”

Fanshop
“Gisteren (maandag – red.) is de vernieuwde Fanshop bij Euroborg open gegaan. De aanloop op deze eerste dag was goed te noemen. De Fanshop is sinds dit seizoen in eigen beheer en heeft tal van nieuwe producten te bieden. De winkel is bovendien heringericht. Het is zeker de moeite waard om het nieuwe assortiment te komen bekijken. De openingstijden van de Fanshop liggen gelijk aan de detailhandel. Op maandag is dit van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op overige werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur. Donderdagavond is het koopavond tot 21.00 uur en op zaterdag is de Fanshop geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.”

FC Groningen Junior Club
“Gisteren (maandag – red.) is de FC Groningen Junior Club met ruim tweehonderd kinderen en hun ouders/begeleiders naar de bioscoopfilm Ice Age 3 geweest in MustSee Euroborg. Ondanks de wat lagere opkomst dan normaal, was het een geslaagde middag. Helaas heeft de Junior Club voor de komende periode twee activiteiten moeten schrappen wegens onvoldoende animo in verband met vakanties. Het voetbalgolfen van komende vrijdag, 10 juli, gaat niet door en voor maandag 20 juli is het kanovaren afgezegd. Alle leden die zich hiervoor reeds hadden opgegeven, hebben inmiddels bericht gehad. Het voetbalgolfen op donderdag 9 juli in Schildwolde gaat wel gewoon door, hier kunnen leden zich nog steeds voor opgeven via de website van de Junior Club.”

Seizoenkaarten
“De nieuwe seizoenkaarten worden ongeveer twee weken voor de start van de competitie opgestuurd en moeten uiterlijk 18 juli in huis zijn. Wij realiseren ons dat dit gedurende de vakantieperiode is, maar het is logistiek niet haalbaar de seizoenkaarten eerder te bezorgen. De verwerking en het drukken van de circa 17.000 seizoenkaarten neemt logischerwijs de nodige tijd in beslag. Daar komt bij dat de laatste incasso voor de betaling tien dagen geleden heeft plaatsgevonden en wij pas daarna de seizoenkaarten kunnen versturen. Supporters die hun seizoenkaart willen overdragen omdat zij bijvoorbeeld op vakantie zijn bij de eerste thuiswedstrijd, kunnen dit wellicht regelen met de persoon die mogelijk de post verzorgt tijdens een afwezigheid.”

“Op zaterdag 18 juli begint ook de voorverkoop voor het competitieduel FC Groningen-Ajax via de bekende kanalen: deze website en TicketBox.”

Open Dag
“Dan opnieuw aandacht voor de Open Dag. Deze wordt gehouden op zondag 26 juli in en om Euroborg. Op de parkeerplaats P2 zal een reuzenrad worden geplaatst, dat een uniek uitzicht geeft over het Europapark. Meer informatie over de Open Dag is te vinden op onze website onder het menu ‘Agenda’. Bij het openen van onze homepage, kun je tevens direct doorklikken naar de gegevens over de Open Dag. Het programma zal per week worden aangevuld.”

“Tot slot willen wij melden dat onder het menu ‘Clubinfo’ en het submenu ‘FC Groningen Media’ de laatste editie van het FC Groningen Journaal is te lezen en/of te downloaden.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord