string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nieuwe deelnemers ‘Fit met FC Groningen’ gezocht.

Woensdag 06 april 2022 om 13:08

FC Groningen start 11 mei met een volgende cyclus van het maatschappelijke beweegprogramma ‘Fit met FC Groningen’. Een groep deelnemende supporters gaat in tien bijeenkomsten actief aan de slag met hun gezondheid in de inspirerende omgeving van Euroborg. Met het leefstijlprogramma zet FC Groningen, in samenwerking met haar maatschappelijke partners, de stap naar een succesvolle en gezondere toekomst. Deelname aan Fit met FC Groningen is kosteloos. Aanmelden voor het project is mogelijk via de link onderaan dit bericht.

fit met fcg1

FC Groningen heeft in haar strategisch beleidsplan: ‘2020-2025 Samen naar de Grote Markt’ omschreven bewegingsarmoede in het achterland van de club te willen bestrijden. De club zet niet alleen in op meer, maar ook op beter bewegen en heeft dat ondergebracht bij Stichting FC Groningen in de Maatschappij middels diverse ‘Meer en Beter Beweegprogramma’s’ voor verschillende doelgroepen.
 
Fit met FC Groningen is een leefstijlprogramma voor supporters tussen de 23 jaar en 55 jaar. Door middel van een gevarieerd en inspirerend programma gaan de deelnemers onder begeleiding van gezondheidsprofessionals en experts op weg naar nieuwe gezondheidsdoelen. Samen met partners Hanzehogeschool, Alfa-college, VitaalNed, A plus opleidingen en Menzis is een gevarieerd programma samengesteld.
 
Eerder dit jaar zette FC Groningen een eerste groep van 16 supporters via ‘Fit met FC Groningen’ aan tot meer en beter bewegen in combinatie met een gezondere leefstijl. Alle deelnemers zijn na deelname meer gaan en blijven bewegen en hebben vooruitgang geboekt op één over meerdere thema’s van het Positieve Gezondheidsmodel. Daarnaast werd Fit met FC Groningen als leuk, gezellig, leerzaam en inspirerend ervaren.
 
Fit met FC Groningen vindt plaats in Euroborg, de ultieme plaats om tot topprestaties te komen, te groeien. Tijdens het traject – bestaande uit 10 bijeenkomsten worden er tools aangereikt die de deelnemers kunnen toepassen in het dagelijks leven. Alle aspecten van mentale en fysieke gezondheid worden behandeld en er wordt samengewerkt in een groep om elkaar te inspireren en te motiveren. Samen wordt een fundament gebouwd voor de toekomst.  
 
Voordat de deelname definitief is wordt er een intakegesprek gevoerd met de personen die zich hebben opgegeven. 

Aanmelden Fit met FC Groningen 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren