string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuw gezicht voor homepage website.

Donderdag 29 augustus 2013 om 08:43

De homepage van de website van FC Groningen, www.fcgroningen.nl, is op een aantal punten aangepast. Om deze startpagina een rustigere uitstraling te geven, is er onder meer voor gekozen een aantal banners en commerciële uitingen weg te laten.

Tijdens de vorige bijeenkomsten van de Klankbordgroep is de website van de club een aantal keren onderwerp van gesprek geweest. Zowel over de uitstraling als de vormgeving waren de meningen verdeeld. Hoewel FC Groningen zelf ook een aantal veranderingen voorstaat, is daarbij ook aangegeven dat groot onderhoud momenteel niet aan de orde is.
Achtergrond
Op de achtergrond zijn namelijk binnen de organisatie ICT-ontwikkelingen gaande, die samenhangen en verband houden met de website. Eerst zullen de trajecten van die plannen worden uitgerold en daarna zal de website hieraan worden gekoppeld. Dan kan ook bekeken worden of en hoe de website nog beter z’n recht zou kunnen komen.
Om toch een paar verbeteringen op korte termijn te realiseren, is nu al een aantal kleine aanpassingen verricht. Dit betreft met name de startpagina van deze website. Naast het weglaten van een aantal banners en commerciële uitingen, is de homepage onderverdeeld in een aantal blokken met vaste belijning om zo meer rust uit te stralen en de informatie richting supporters overzichtelijker te maken.
Videoplayer
In één oogopslag vindt de bezoeker het laatste nieuws, informatie over kaartverkoop en aanbiedingen uit de Fan Corner Groningen. Door de paarse kleurstelling onderscheidt het blok met de informatie over de eerstvolgende wedstrijd zich van de rest. Daarnaast is er een grote videoplayer van FOX Sports. Via deze tool zullen alle samenvattingen, interviews en items van FC Groningen TV te zien zijn. Op dit moment kunnen de beschikbare video’s via het menu ‘FCG TV’ rechts bovenin de zwarte balk benaderd en bekeken worden.
Tijdens de volgende bijeenkomst van de Klankbordgroep zullen de veranderingen rondom de website weer op de agenda staan. Een verslag van de vergaderingen is te lezen via deze website.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren