string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

NIEUW: Gasunie Games.

Dinsdag 13 augustus 2019 om 15:51

In de rust van de wedstrijd tegen FC Twente startte FC Groningen met de kick-off van de Gasunie Games. Er was aan het eind van de games één winnaar en dit smaakt naar meer.

Net zoals voorgaande jaren worden leden van de Green White Bengels in de rust van thuiswedstrijden uitgedaagd om de meeste punten te halen. Eerder werd dit gedaan door twee penalty's en een Shoot Out poging of een challenge. In het nieuwe seizoen is de rustactiviteit voor zowel de deelnemers als het publiek een verrassing. Niemand weet van te voren wat er in de rust gaat gebeuren. Bij aanvang van de rust wordt via de videoschermen in het stadion aangegeven welke game er gespeeld gaat worden.

Nieuw dit seizoen is dat er elke wedstrijd een deelnemer uit het publiek wordt gehaald die ook mee mag doen aan de Gasunie Games. Als de deelnemer uit een willekeurig vak wint, dan wint hij een aantal leuke prijzen voor supporters uit zijn vak. 
 
Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Rik Feenstra, Chris Wijlhuizen, Henrico Wijlhuizen, Bas Raatjes en Guus de Vries. Zij moesten zo vaak mogelijk met een skippybal hooghouden en daarna de lat zien te raken met een voetbal.
Een aantal van de jongens had het hooghouden met de grote bal erg goed onder de knie en scoorden hier de maximale punten op. Twee jongens hadden er zichtbaar moeite mee. Maar niet getreurd, want als zij bij het volgende onderdeel 'latje trap' op de lat zouden schieten zouden zij winnen. Alle jongens probeerden de lat te raken, maar de bal ging hoog over of er nét onder. Ook het publiek hoorde je van de tribune met “Oeh en Ah!”. Het zag er naar uit dat niemand de lat zou raken met dit spel. De allerlaatste bal van Jens ging op de lat! Wooow!
Door deze rake bal op de lat maakte Jens zijn 'vakgenoten' blij met een cap van FC Groningen.

Wil jij als GWB lid (13-16 jaar) deelnemen aan de Gasunie Games, mail jouw gegevens naar en wie weet val jij ook in de prijzen tijdens één van de thuiswedstrijden van FC Groningen.
 

20190810JV0082

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam