string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ngonge eerste Man of the Match nieuwe seizoen.

Maandag 08 augustus 2022 om 12:00

Cyril Ngonge is na het gelijkspel tegen FC Volendam uitgeroepen tot eerste Man of the Match van dit seizoen. De maker van het eerste doelpunt en aangever bij de andere Groningse goal kreeg gedurende het duel de meeste stemmen. Nieuweling Isak Määttä werd tweede, spits Jørgen Strand Larsen eindigde als nummer 3. Dit seizoen kunnen FC-supporters wederom bij zowel thuis- als uitwedstrijden stemmen op de Man of the Match.

Happy faces

Spelers kunnen bij een uitverkiezing tot Man of the Match punten verdienen. Aan het einde van het seizoen wordt de speler met de meeste punten uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Wie wordt de opvolger van Jørgen Strand Larsen? Of prolongeert de spits zijn eretitel? 

Puntentelling 
De Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Thuis- en uitwedstrijden
De Man of the Match bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm

Uitslag FC Volendam-thuis 
1 Cyril Ngonge 3 punten 
2 Isak Määttä 2 punten 
3 Jørgen Strand Larsen 1 punt   
 
Algemeen klassement
1 Cyril Ngonge 3 punten 
2 Isak Määttä 2 punten 
3 Jørgen Strand Larsen 1 punt 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven