string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Nevland trots op de stichting 'Laat ons weer eens samen juichen'.

Zondag 13 juni 2021 om 10:00

Erik Nevland was vorig kalenderjaar vlak na de wereldwijde uitbraak van de coronapandemie de drijvende kracht achter de seizoenkaartactie onder oud-spelers. Als absolute aanvoerder van de groep oud-spelers kocht Nevland meerdere seizoenkaarten voor FC Groningen. De kaarten werden geschonken aan supporters die het financieel zwaar hebben. Zodoende kunnen zij toch naar het stadion en genieten van de wedstrijden. Het bleek het startschot van de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. Ruim een jaar later kijkt Nevland samen met stichtingsvoorzitter Matthias Mulder terug op het begin van een actie waarbij tientallen oud-FC’ers aansloten. 

laatonsweereenssamenjuichen

De saamhorigheid onder de supporters van FC Groningen bleek na het oprichten van de stichting groot. Met stichtingsambassadeur Erik Nevland als aanjager, kwamen vele donaties van zowel supporters als oud-spelers binnen. Het zorgt er ook komend seizoen voor dat het stichtingsbestuur veel FC-supporters, die leven van een heel laag inkomen, blij kan maken met een seizoenkaart.

“Voetbal is voor iedereen, alles komt samen bij FC Groningen, dat is zo mooi aan voetbal. Mensen die het financieel zwaar hebben zou ik willen adviseren contact op te nemen met de stichting. Aan mensen die iets kunnen missen. Met een kleine bijdrage kun je al helpen en kun je andere supporters ongelooflijk blij maken.” Supporters die een bijdrage willen doen aan stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ kunnen dit doen via http://bit.ly/bijdrageFCG

Nevland was onlangs een week in Nederland voor het lanceren van zijn biografie ‘Nevland’ en keek vanzelfsprekend samen met Matthias Mulder terug op zijn initiatief dat uitmondde in het opzetten van een stichting. Ook dit seizoen zijn al vele donaties gedaan aan ‘stichting laat ons weer eens samen juichen’ en kunnen vele supporters die leven van een laag inkomen in 2021/2022 genieten van een voetbalseizoen in hopelijk een mooi gevuld stadion. Bekijk in onderstaande video het gesprek van Nevland en Mulder waarbij de voormalig spits nog één rondje om het veld loopt waarop hij zo succesvol is geweest.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’