string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Naast busvervoer ook alternatieve vervoersregeling naar MVV-uit.

Woensdag 06 december 2023 om 14:45

De vervoersregeling voor FC-supporters die de Trots van het Noorden op vrijdag 15 december tijdens de uitwedstijd in Maastricht tegen MVV willen steunen, is uitgebreid. Naast busvervoer vanaf Euroborg is het ook mogelijk om het laatste stuk via een pendelbus naar Stadion De Geusselt te reizen.

In eerste instantie was de FC-supporters een verplichte buscombi opgelegd. Na overleg tussen beide clubs, de commissiewedstrijdzaken vanuit de Supportersvereniging FC Groningen en de lokale autoriteiten in Maastricht is een alternatieve vervoersregeling met pendelbus toegevoegd. Het blijft ook mogelijk om vanaf Euroborg per bus naar Maastricht te reizen.

Pendelbus
Supporters die kiezen voor de pendelbus kunnen op de wedstrijddag 15 december per auto afreizen naar opstaplocatie: Parkeerplaats nabij Hoogvonderen/Retailpark Roermond. FC Groningen verzoekt supporters zoveel mogelijk met vier personen per auto te reizen. Vanaf de opstapplaats is het nog ruim een half uur rijden naar het stadion. Een ticket kost €27,-. Een ticket voor de bus vanuit Euroborg kost €35,-. Er zijn in totaal 300 pendelbuskaarten en 100 buskaarten beschikbaar.

Om de supporters die behoren tot de voorrangsgroep de tijd te geven mee te kunnen naar de uitwedstrijd tegen MVV heeft FC Groningen de verkoopperiode voor deze groep verlengd tot donderdag 7 december 23.59 uur. Vanaf vrijdag 8 december 09.00 uur zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt. Ticket zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl

Goed gevuld uitvak
FC Groningen hoopt in Maastricht wederom de fantastische support te kunnen ontvangen van een goed gevuld uitvak, net als iedere uitwedstrijd dit seizoen. Supporters die al een buskaart hebben gekocht en deze willen ruilen naar een pendelbuskaart kunnen tot vrijdag 8 december 09.00 uur mailen naar de afdeling Ticketing. Het ticket wordt omgezet en het prijsverschil teruggestort.

FC Groningen speelt aanstaande vrijdagavond thuis tegen Telstar. Het duel wordt niet live uitgezonden op televisie. Supporters die nog geen tickets hebben kunnen zonder restricties kaarten kopen via: https://tickets.fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Supportersonderzoek 2023/2024: Geef je mening

5 dagen geleden

Cupkoorts stijgt bij FC-supporter Robert Visscher

1 week geleden

Jurjus Koning van de Wedstrijd na wedstrijd tegen Helmond Sport