string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Mulder, Tadic en Kieftenbeld in FCG TV.

Vrijdag 03 februari 2012 om 10:48

In FC Groningen TV is vanavond een interview te zien met financieel directeur Erik Mulder die per 1 april een nieuwe uitdaging aangaat bij Lubbers Transport Group. Daarnaast is aandacht voor de sluiting van de transferwindow, een voorbeschouwing op Groningen-RKC en een verslag van de sneeuwtraining in Euroborg van vrijdagochtend.

Mulder kijkt terug op vijftien jaren FC Groningen die begonnen met overleven maar dankzij de verhuizing naar Euroborg veranderden in stabiliteit. Daarbij was de komst van Luis Suarez in 2006 ook niet onbelangrijk.
In de laatste week van de transferwindow was er concrete belangstelling voor Dusan Tadic en Maikel Kieftenbeld. Op 31 januari wist algemeen directeur Hans Nijland echter te melden dat er niemand meer weg zou gaan bij FC Groningen. Tadic en Kieftenbeld laten vanavond weten hoe zij tegen de belangstelling van de in hen geinteresseerde clubs aankijken.
RKC Waalwijk is door de jaren heen altijd een lastige tegenstander gebleken voor FC Groningen. De Brabanders hebben zelfs een positieve balans qua winst in Groningen. Uiteraard probeert de FC daar komende zondag verandering in te brengen. In FCG TV is een voorbeschouwing te zien op het duel dat zondag om 16.30 uur begint. Ook is er een verslag te zien van de training die vrijdagochtend in een besneeuwd Euroborg werd gehouden.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhaling op Eredivisie Live 2 is om 22.55 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam