string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Morgen interessant drieluik op Corpus.

Vrijdag 24 oktober 2008 om 15:50

Drie jeugdteams van FC Groningen spelen zaterdag thuiswedstrijden op Corpus den Hoorn. Stuk voor stuk belangrijke duels in deze fase van de competitie. D2, C2 en A1 ontvangen achtereenvolgens GVAV Rapiditas, Sparta Rotterdam en ADO Den Haag.

Om half elf bijt de D2 het spits af tegen stadgenoot GVAV Rapiditas D1. De ploeg van trainer Peter Hoekstra won vorige week moeizaam de bekerontmoeting met Helpman D1 en staat in de subtop van de Tweede Divisie.
C2 heeft zich in het linkerrijtje geschaard van de Onder-14 Divisie A. Ze ontvangen om 12.00 uur een ploeg die hoger staat op de ranglijst, Sparta Rotterdam. De eerste zes ploegen spelen na de winterstop met de top-6 van de zuidelijke divisie om het kampioenschap.
De A1 behaalde vorige week een cruciale winst tegen in Rotterdam tegen Sparta. Er werd een sprong van drie plekken gemaakt op de ranglijst. Vanaf 14.00 uur probeert de A1 een goed vervolg te geven aan deze zege, thuis tegen ADO Den Haag.
De C1 gaat op bezoek bij HFC Haarlem (13.00 uur) en de D1 speelt ’s ochtends al de noordelijke derby tegen SC Heerenveen (10.00 uur).

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven