string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Mooie eerste week FC Groningen Voetbalkamp.

Zaterdag 23 juli 2022 om 10:00

De eerste week van het FC Groningen Voetbalkamp is succesvol verlopen. Op Sportpark Coendersborg en op Sportpark Corpus den Hoorn werd afgelopen vier voetbaldagen door ongeveer 200 kinderen keihard getraind en veel plezier gemaakt. Coördinator Voetbalkamp Danny Sims kijkt met een tevreden gevoel terug op de eerste van zes weken Voetbalkamp in Stad en regio. 

293821396_5102615766453654_3117071994075573992_n

FC Groningen is momenteel alweer bezig aan de dertiende editie van het FC Groningen Voetbalkamp. De leukste, meest sportieve en leerzaamste week in de zomervakantie. Vier dagen trainen als een professional onder begeleiding van trainers van FC Groningen met daarnaast vele leuke activiteiten. De eerste van zes weken FC Groningen was direct een met uitdagingen want de hittedagen aan het begin van de week vergden enige aanpassing.
 
“Alle deelnemers hebben zich er uitstekend doorheen geslagen,” lacht Sims aan het einde van de eerste week Voetbalkamp. “We hebben wat aanpassingen gedaan in het programma, maar het ging allemaal hartstikke goed en leuk. Ook het bezoek van de selectiespelers van FC Groningen was zeer succesvol. De deelnemers hebben allerlei vragen kunnen stellen en de spelers van de FC waren erg open. Op donderdag stond de stadiondag gepland en hebben we onder meer in Euroborg getraind. Het thema bewegen als atleet stond centraal.”
 
Sims krijgt als coördinator FC Groningen Voetbalkamp hulp van veel enthousiaste FC-trainers. “We zijn met veel trainers waardoor we in kleinere groepen kunnen werken en iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Als je bij FC Groningen traint onder de noemer Trainen als een Prof, moet je naast plezier ook echt wat leren. We staan voor beter worden en ik denk dat iedere deelnemer zich afgelopen week op het veld en ook daarbuiten heeft kunnen ontwikkelen. Het was in onze ogen een mooie en succesvolle aftrap van een fantastische zomervakantie waarin ze zes weken lang Voetbalkampen organiseren.
 
De week is afgesloten met een eindtoernooi, de FC Groningen Cup. Zes van de acht plaatsen waar het FC Groningen Voetbalkamp de komende weken wordt georganiseerd, zijn uitverkocht. In Winschoten in de week van dinsdag 9 tot vrijdag 12 augustus is nog wel voldoende plaats. Inschrijven voor die week kan nog steeds via www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof
 
Het FC Groningen Voetbalkamp kost in totaal €195,-. Bovenop alle activiteiten en vier dagen van 09.30 uur tot 15.30 uur trainen, krijgen de deelnemende kinderen een uniek FC Groningen Voetbalkamp Robey trainingstenue mét opdruk van eigen naam, dagelijks een gezonde sportlunch en is er een fotograaf aanwezig die jou als echte prof vastlegt!  
Meld je hier aan!

294487472_5107057369342827_4410087415152264655_n

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven